20 Nisan 2024 Cumartesi

VALİ ANNESİNİN EYLEMİ ULUSAL BASINDA

Isparta DHA Muhabiri, Bomba 32 haber Müdürü Ali Çevikbaş'ın haberi ulusal basına bomba gibi düştü. Bugün gündem yaratan haberi de ses getirdi. işte o haber

Isparta

Isparta’nın Eğirdir İlçesi’nde ağaçların sökülerek başkayere taşınmasına tepki gösteren Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş’un annesiFeride Coş, iş makinelerinin arasına daldı. 

Eğirdir Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, YeniMahalle’de göl kenarındaki ağaçları başka bir yere nakletmek amacıyla sökümünebaşladı. Ağaçlar özel bir iş makinesi yardımıyla topraktan çıkarılırken,mahalle sakinlerinden Sakarya Valisi hüseyin avni coş’un annesi Feride Coşduruma tepki gösterdi. İş makinelerinin arasına dalan Feride Coş,"İstanbul’da ağaçlar söküldü, Türkiye ayağa kaldırıldı. Şimdi bu ağaçkatliamını kimse görmüyor. Çevre kirliliğinin önlenmesi için mücadeleediyoruz" dei. Olayın mahkemeye yansıdığını, karar çıkmadan ağaçlarınsökülmemesi gerektiğini belirten Feride Coş, "Bunu sökenler de suçludur. Obelediye reisi gelsin, konuşsun. Biz burada yapılacak imar tadilatına karşıyız.Bu mahalle kurulalı 55 yıl oldu. Şahsi menfaatleri için ağaçlarkaldırılıyor" diye konuştu.

 

Feride Coş, tepkisinin ardından olay yerinden ayrılırken,belediye ekipleri ağaç sökme işlemine devam etti. Eğirdir Belediyesi’ndenkonuya ilişkin yapılan açıklamada, "Orman Müdürlüğü’nün bilgisi dahilindebelediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince, Yeni Mahalle’deki yetişmişağaçlarımız itinayla yerlerinden alınarak rekreasyon alanımızda hazırlanan yeniyerlerine nakledilmiştir. Ağaçların kesilip, katledildiği yönündeki iddialartamamen asılsızdır. Bu tür ağaçların yer değiştirme işlemleri her belediyedeolduğu gibi ilçemizde de rutin olarak yapılmaktadır" denildi.

 

 İŞTE O HABER 

 

 

BOMBA 32 'NİN HABERİ İÇİN TIKLAYIN 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vali -ısparta

04 Şubat 2015 Çarşamba 00:27

ALLAH HER ANNEYE Nasip etmez vali doğurmak. Annesinden belli İYİ VALİ..Erkek validemekki ****ar doğuruyor ERKEK VALİYİ.ERKEK

Eğirdirli

03 Şubat 2015 Salı 22:44

Başkan 3 yıl hapis cezası aldı,İcraatları da olumlu olmayınca her hareketine şüphe ile bakılıyor.Hiç iyi bir icraat ile gündeme gelmedi.Halk sevmiyor.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR