27 Nisan 2024 Cumartesi

ÜZÜNTÜMÜZ BÜYÜK

Süleyman Demirel Üniversitesi Yalvaç Meslek Yüksekokulu öğrencilerini taşıyan otobüs, Afyonkarahisar'ın Çay İlçesi Karamık Köyü yakınlarında kaza yaptı. Kazada 8 öğrencinin öldügü, 20 öğrencinin de yaralandığı kaza sonuçu Isparta Milletvekili RECEP ÖZEL başsağlığı diledi.

Isparta

SüleymanDemirel Üniversitesi Yalvaç Meslek Yüksekokulu öğrencilerini taşıyan otobüsün,Afyonkarahisar'ın Çay İlçesi Karamık Köyü yakınlarında geçirdikleri kazayıbüyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum.Kazada hayatını kaybeden öğrencilerimizeAllahtan rahmet ,yakınlarına , SDÜ camiasına ve tüm Isparta halkına başsağlığıdileklerimi iletiyorum.Feci kazada yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalardiliyorum” ifadelerini kullandı.

AK Parti heyetinden başsağlığı mesajı

 

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Milletvekilleri SüreyyaSadi Bilgiç ve Recep Özel, sabah saatlerinde trafik kazasında hayatını kaybedenSDÜ öğrencileri için başsağlığı mesajı yayınladılar.

 

Süleyman Demirel Üniversitesi Yalvaç Meslek Yüksekokuluöğrencilerini taşıyan otobüs, Afyonkarahisar'ın Çay İlçesi Karamık Köyüyakınlarında kaza yaptı. Kazada 8 öğrenci öldü, 20 öğrenci de yaralandı. Bununardından taziye ve geçmiş olsun mesajı yayınlayan AK Parti kurmayları, bu türelim kazaların yaşanmamasını temenni ettiler. Osman Zabun, Süreyya Sadi Bilgiçve Recep Özel’in ortak mesajı şu şekilde; “Üniversitemiz öğrencilerinin kazadahayatını kaybetmeleri Ispartalıları olarak hepimizi derinden yaraladı. Bu türkazaların bir daha tekrarlanmamasını temenni ediyoruz. Çok üzücü bir durum.Hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine debaşsağlığı dileriz. Ayrıca yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz” dediler.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Helal

25 Ekim 2014 Cumartesi 15:46

Vekil dedigin böyle olur afyonun bakanı bunlardan bi şeyler ögrensin. İnsanlıktan nasibsizlik kımseye vermesin

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR