28 Mart 2024 Perşembe

ÜZÜM PAZARI ESNAFLARININ SORUNLARINI DİNLEDİ

ÜZÜM PAZARI ESNAFLARININ SORUNLARINI DİNLEDİ

Isparta

MHP İl Başkanı Hasan Basri Sönmez, bugünlerde restorasyon çalışmaları devam etmekte olan Tarihi Üzüm Pazarı esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

 Konu ile ilgili olarak partiden yapılan açıklamada; “İl başkanımız Hasan Basri SÖNMEZ Bey Üzüm Çarşısı  esnafımızı ziyaret ederek, esnaf kardeşlerimizin dertlerini dinledi, sorunların takipçisi olacağını söyledi” denildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

VATANDAŞIN BİRİ

24 Eylül 2020 Perşembe 14:39

doğrucu davut az önce burada bu yorumu okudum bu kişi ne kadar güzel aslında sana yanıt vermiş oku bak ne diyorEleştiri24 Eylül 2020 Perşembe 10:49MHP tam olarak rant, gelir, makam, mevki için cumhur ittifakı çatısı altındadır. Halk nezdinde hiçbir geçerliliği yoktur. Ne milliyetçisi olduğunu bilmem fakat Türk milliyetçisi olmadıkları kesindir.

Esnaf032

24 Eylül 2020 Perşembe 09:42

Esnaf hiç bir masrafa karismayacak dediler. Doğalgaz için 700 lira olan abonelik ücretini 3000 liraya çıkardılar. Neymiş çelik boruymuş. Ya kardeşim sen normalde mahalle arasına çektiğin borudan para alabiliyormusunki bizden birde bu parayı odemesseniz bağlantı yapamayız diyorlar. Bu ücretin mülk sahibi tarafından ödemesi gerekiyorken onlarda banane kardeşim. Doğalgaz bana lazim değil sana ihtiyaç sa al diyor benden 5 kuruş çıkmaz diyor. Yeminle en son dükkanı bosaltiyorken kökleyip gidicem.

ÖRNEKLERLEANLATIM

24 Eylül 2020 Perşembe 03:10

Siyaset yaparken vicdanınızı da klavyenizin hemen ucuna yerleştirin. Birçok kişinin kepenk indirmesi an meselesi. Bu kaybın muhatabı kim olacak? İnsanlar günlük kazandığıyla belki de ev geçimini sağlıyor. Tek tek belediyeye gidip akabinde vaat edilecek senaryoyu mu dinleyecekler? Deneyimlemediğiniz her şeyle, her durumla başa çıkmış gibi konuşuyorsunuz.

ÖRNEKLERLEANLATIM

24 Eylül 2020 Perşembe 03:03

Ne sorunları var? Örneğin pandemiden dolayı aylardır kapalı olan dükkanlarını döndürmek için son 3 aydır satış yapmaya çalıştılar, insanların borçlarını ödeyeceği hatta ve hatta "bir nebze" evlerini geçindireceği anda, "restorasyon yapıyoruz" dendi. Bir haftalık sözüm ona bir çalışma yapılacaktı. Esnaflara "Ispartamız için sabredelim" dendi. Peki Ispartamız o insanların borçlarını ödüyor mu? Dükkan sahipleri, Ispartamız için bu ay kira almasam da olur diyor mu?

Ispartalee

23 Eylül 2020 Çarşamba 18:53

Doğrucu davut az yalayın artık bu kadar belli etmeyin cahilliginizi

sengetli

23 Eylül 2020 Çarşamba 16:36

oradaki bütün esnaflara allah kolaylık versin.işleri zor.

Doğrucu Davut

23 Eylül 2020 Çarşamba 13:51

BU ÜLKEDE DÜZGÜN MUHALEFET YAPAN PARTİ İSTİYORUZ.BUNU DA EN İYİ YAPAN MHP DİR.SEVİN YADA SEVMEYİN;İKTİDARIN YAPTIĞI İŞLERİN %70 İ DOĞRU İŞLERDİR.YİĞİDİ ÖLDÜR AMA HAKKINI YEME.TEMİZ SİYASET BUDUR.İKTİDARI ÖVÜLECEK YERDE ÖVEN,ELEŞTİRİLECEK YERDE ELEŞTİREN TEK PARTİ MHP..SONUNA KADAR MHP...

hulusi

23 Eylül 2020 Çarşamba 12:48

sanki sorun olsa çare üretecek şov şovvvv başka bi şey yok

Kurt

23 Eylül 2020 Çarşamba 11:39

Ne sorunları var ki, belediye ne güzel mis gibi yeniden bedavaya restore ediyor. Şükrü başkan üzerinden prim yapmaya gerek yok

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR