26 Nisan 2024 Cuma

UZMAN ÇAVUŞ VE EŞİ ÖLDÜRÜLDÜ

UZMAN ÇAVUŞ VE EŞİ ÖLDÜRÜLDÜ

Isparta

 ISPARTA'da kimliği belirsiz şüpheli tartıştığı kız kardeşi ve uzman çavuş olan eniştesini tabancayla öldürüp, kaçtı. 
Olay, uzman çavuş Erkan Öztürk, eşi Ebru Öztürk ve iki çocuğunun oturduğu Davraz Mahallesi 3977. sokakta bulunan 5 katlı apartmanın birinci katındaki dairede meydana geldi. Saat 09.00 sıralarında eve gelen kimliği henüz açıklanmayan şüpheli, kız kardeşi Ebru Öztürk ve eniştesi Erkan Öztürk ile tartışmaya başladı. Sebebi bilinmeyen tartışmanın büyümesi üzerine şüpheli, Erkan ve Ebru Öztürk'e tabancayla ateş açtı. Olay sırasında içeride bulunan 2 çocuğa zarar vermeyen şüpheli, daha sonra koşarak evden uzaklaştı.
Silah sesini duyanların haber vermesi sonrası olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Eve giren ekipler yaptıkları incelemede Erkan ve Ebru Öztürk çiftinin cansız bedeniyle karşılaştı. Polis cinayet şüphelisinin yakalanması için çalışma başlattı. Evdeki iki çocuk ise korumaya alındı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ağladım

18 Kasım 2019 Pazartesi 15:20

O iki yavrunun suçu günahı neydi ? Bi bakıyorlar anne yok baba yok... Kimden birşey isteyecekler ? Kiminle gülüp kiminle ağlayacaklar ? Annesinin babasının artık olmayacağını nasıl ve ne zaman idrak edecekler ? Allah belasını versin....

Baba

18 Kasım 2019 Pazartesi 09:05

Hep böyle mi olacak bu dünya

Anne

17 Kasım 2019 Pazar 16:04

Olmaz olsun böyle kardeş.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR