19 Nisan 2024 Cuma

Üzerimize düşeni eksiksiz yapacağız

CHP Milletvekili İrfan Bakır, teşekkür mesajı yayınladı.

Isparta

"1 Kasım milletvekili genel seçimlerden çıkan sonuç,halkın kendi iradesidir ve buna hepimizin saygı duyması gerekir. Bu sonuç Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun da dediği gibi Cumhuriyet Halk Partisi’nin ve bizlerin sorumluluğunu daha da ileriye taşımıştır. Biz de bu sorumluluğun bilincinde olup hep birlikte dün olduğu gibi, bugün ve yarın da daha çok çalışmaya devam edeceğiz. Ülkemizde güçlü bir demokrasinin, sağlıklı işleyen bir hukukun ve adaletin olduğu bir düzen içerisinde yaşamak için bizler üzerimize düşen görevi eksiksiz yerine getireceğiz. Bu anlamda bizler kadar enaz sizlere de görev düşmektedir, her bir yurttaşımız sorumluluklarının bilincinde olarak değerlerinin, haklarının savunucusu olabilmelidir. Isparta’nın sorunlarına çözüm üretme noktasında da hem milletvekili seçilen arkadaşlarımızla, hem de sivil toplum örgütleri ve kurumlarımızla her koşuldabir araya gelmeye hazır olduğumu belirtmek isterim.

     Bilinmelidir ki;Türkiye bu seçime olağanüstü koşullarda gitmiştir.  Bizler Cumhuriyet Halk Partisi olarak  bu süreçte ortaya koyduğumuz politikaya ilişkin olumsuz hiçbir tepki ile karşılaşmadık. Sizlerin desteği ve önerileri ile CHP değişim ve gelişim içindedir ve bu devam edecektir. Bir an bile yorulmadan, yılmadan çalışmalarımıza, daha iyi bir demokrasi için, daha iyi bir hukuk sistemi ve adalet için, daha iyi bir Türkiye için devam edeceğiz.

     Son olarak bu süreçte beni yalnız bırakmayan başta partililerime ,aileme, dostlarıma ve tüm Isparta’ lı hemşehrilerime  teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum."  

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ispartali

05 Kasım 2015 Perşembe 21:58

Ak parti yapar hedef 2023 cekemeyenler anten taksin istikrarsa ak parti

mustafa

05 Kasım 2015 Perşembe 15:51

İrfan BAkırı uzlaştırıcı kimligi ile tanırım akp li vekillerle de ıspartanın menfaati için omuz omuza verecektir.

Bi bilen

05 Kasım 2015 Perşembe 11:36

Nuri OKUTAN' ı bilmem ama İrfan BAKIR çalışkan, alçak gönüllü ve tam bir hizmet adamıdır. Artık Isparta'mızın kazanma ve ileriye sıçrama zamanı gelmiştir. Tüm vekillerimizin iktidar muhalefet ayrımı olmaksızın bir araya gelerek Isparta'ya kalkındırması ve hizmet üretmesi gerekiyor. İrfan BAKIR'ın bunu yapacağına eminim. Nuri OKUTAN da inşallah yapar. Zaten yapamazsa bir sonraki seçimde bir daha seçilemez...

yezitler

05 Kasım 2015 Perşembe 11:26

Bakır işiniz sadece tezek beyinlerin ipten aldığı hırsızı ve bundan sonraki hırsızları ipe ****ürmek olmalı EKONOMİ kimsenin beyninin almadığı yere gidicek iflaslar yaşanacak İNTİHAR OLAYLARI artacak bunun tek suçlusu olanların yakalarına yapışın hemen şimdiden.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR