28 Mart 2024 Perşembe

UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK!

ZEHİR TACİRLERİNE DARBE

Isparta

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu veya uyarıcı maddenin kullanılması ve ticaretinin önlenmesine yönelik operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda 4 şüpheli tutuklandı.

Isparta Valiliğinden edinilen bilgiler doğrultusunda Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 20.02.2020 tarihinde düzenlenen operasyonda toplam 8 şahıs yakalandı.

Yakalanan şüpheli şahıslardan 13,85 gram esrar maddesi ve bir adet uyuşturucu madde kullanımına yarayan aparat ele geçirildi.

Yakalanan şüpheliler hakkında ‘Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama’ ve Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyuşturucu Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak’ suçlarından işlem yapıldı,1 şüpheli Adli Kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 4 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ispartalk

25 Şubat 2020 Salı 15:05

2 satır dilekçe 2 güne dışarda... alışmış millet. Yanında oturanı gezeni kim varsa tıkın içeri bakalım birdaha kime selam verebiliyolar... aramızdalar... cemaatlerdeler... sokaklardalar...

Velii

25 Şubat 2020 Salı 14:56

SAyın valim. Okullarda güvenlik zaafiyerleri var. Bazı Güvenliklerin belli bir yeri yoknerde oldukları belli değil. Öğle araları yoklar. Okul çevrelerinde kuryelerle alışveriş çok oluyo. İçinde ne olduğu belli değil. Enerji içecekleri kolalar cipsler sigaralar rahatlıkla sokuluyor içeriye. Bazı Müdürlerin de umrunda değil. Güvenlik car mı var tamam. Emekliliğine bi yıl kalmış tek işi çay kahve içmek. Okulla alakası yok

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR