29 Mart 2024 Cuma

Uyuşturucuları iş yerinde saklamış

Isparta İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Keçiborlu İlçesi Dörtyol mevkiinde yapılan operasyon neticesinde (173) paket halinde piyasaya sürülmeye hazır vaziyette (293) gram Kubar Esrar ile (1) gram Kenevir Tohumu ele geçirildi.

Isparta

Yapılan açıklamaya göre: "İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; H.M. isimli şahsın Isparta İl Merkezinde bulunan işyerinde sakladığı uyuşturucu maddeleri Uluborlu ve Senirkent ilçelerinde piyasaya süreceği bilgisinin alınması üzerine, adli makamlardan alınan arama kararı gereği şüphelinin kullanmış olduğu araç Keçiborlu ilçesi Dörtyol mevkiinde durdurularak araçta yapılan aramada; (19) paket şeffaf jelatine sarılı ve (1)adet sigara kâğıdına sarılı olmak üzere toplam (28) gram kubar esrar ile (1)gram kenevir tohumu ele geçirildi.

Yapılan aramaya müteakip şahsın çalışmakta olduğu Isparta İl Merkezinde bulunan işyerinde de C.Savcısının talimatı ile Isparta İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile birlikte yapılan arama sonucunda ise; 153 paket şeffaf jelatine sarılı 265 gram kubar esrar ele geçirilmiş olup olay kapsamında piyasaya sürülmeye hazır vaziyette toplam 173 paket halinde 293 gram kubar esrar ve 1 gram kenevir tohumu ele geçirilmiştir.

Şüpheli H.M. adli makamların talimatı doğrultusunda gözaltına alınmıştır.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR