19 Mart 2024 Salı

UYUŞTURUCUDAN YAKALANAN SURİYELİ, HIRSIZLIK OLAYININ FAİLİ ÇIKTI

Isparta’da uyuşturucu madde kullanmaktan yakalanan Suriye uyruklu genç, kentte 2 Ocak’ta yaşanan bir hırsızlık olayının da faili çıktı.

Isparta

Narkotik Şubede işlem yapılan yabancı uyruklu şahıs, hırsızlık olayı nedeniyle Asayiş Şube Müdürlüğünde gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Isparta Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu madde kullanımının önlenmesine yönelik düzenlen operasyonda Suriye uyruklu Muhammed A. (21) yakalandı. Suriye uyruklu gence Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesinde ‘uyuşturucu madde kullanmak’ suçundan işlem yapıldı.

Şüpheli gencin asayiş ekipleri tarafından yapılan incelemesi sonrasında güvenlik kamerası görüntüleri bulunan bir hırsızlık olayının faili olduğu saptandı.

Yapılan çalışmalar sonucunda Suriye uyruklu Muhammed A.’nın, 2 Ocak 2018 tarihinde Zafer Mahallesi’nde bir evden; 1 adet çelik banyo kazanı, 1 adet çanak anten, 1 adet motorlu bıçkı, kazma, kürek ve bel gibi muhtelif ev gereçlerini çaldığı tespit edildi.

Şahsın hırsızlık olaylarını gerçekleştirdiğini itiraf ettiği öğrenilirken, çalınan malzemeler ise bulunamadı.

Öte yandan, Asayiş Şube Müdürlüğünde ifadesi alınmak üzere gözaltına alınan şahsın, bugün adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ceng

08 Ocak 2018 Pazartesi 08:33

bunlar lanetlenmiş millet

Vırtomıziçikofındemırrofıttiçıssss

06 Ocak 2018 Cumartesi 20:58

Arkadaş ben böyle bir millet görmedim yer yüzünde, iyi tamam güzel savaştan kaçtın geldin edebinle otur yerinde hırsızlık, dolandırıcılık nedir ya.

suriyesiz

06 Ocak 2018 Cumartesi 19:08

aman dokunmayın ,incitmeyin suruyeli vatandaşımızı .

ERŞAN KUNERİ

06 Ocak 2018 Cumartesi 14:57

DOLDURUN HALA BUNLARI MEMLEKETE.. VATANI SATIP KAÇAN ADAMLAR BU ÜLKENİN BAŞINA BELA OLCAK SİZ HALA DİN KARDEŞİMİZ DİYE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİN AVRUPA BUNLARI DEF EDERKEN BİZ KAMYON KAMYON ALIYORUZ

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR