16 Nisan 2024 Salı

ÜYELİK KİTİ VERİLDİ!

Hakkın ve hukukun, adaletin ve eşitliğin, barışın ve güvenin, refahın ve mutluluğun sağlandığı; tarihe ve topluma mal olmuş mahalli ve evrensel değerlerin gözetildiği, kendi içinde bütün, bölgesinde, ekonomik ve siyasi alanda etkin, dünyada saygın bir Türkiye hayaliyle yola çıkan hassasiyet sahibi iş adamlarının 1990'da kurduğu MÜSİAD, üyelerinden Ispartalı İşadamı Salih Kurt'a üyelik kiti verdi.

Isparta

İş dünyasına olduğu kadar toplumun diğer kesimleri için de örnek bir eğitim, rehberlik, danışmanlık merkezi haline gelen, uygulama ve çalışmalarını profesyonel düşünce zeminine oturtan, “kamu yararına dernek”statüsüne sahip güçlü bir “Sivil Toplum Kuruluşu" olan MÜSİAD Isparta Şube Başkanı Selim Mustafa Özkutlu, Salih Kurt'a üyelik rozetini taktı. Özkutlu,"Belirli dönemlerde kendilerine gönderilen üyelik kitlerini, üyelerimize ulaştırıyoruz. Salih Bey'e de hayırlı olsun' diye konuştu.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ahmet YÜCEL

15 Ocak 2015 Perşembe 15:46

güzel hoş üyelik kiti verilmiş değerine artı bir değer vermişsiniz inşaallah karşılığında ıspartaya en iyi hizmet edecek birisi olarak birinci sıradan milletvekilliği adaylığının kiti verilmesine ön ayak olur.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR