26 Nisan 2024 Cuma

ÜTOPYA'DA BİR ISPARTALI

TV8'de yayınlanan ÜTOPYA yarışmasında Kürretülayn Matur Isparta'yı temsil ediyor.

Isparta

TV8'de Acun Medya'nın hazırladığı ÜTOPYA yarışmasında annetarafından Isparta Keçiborlu-Aydoğmuşlu olan Kürretülayn Matur, 15 yarışmacıdanbirisi olarak yarışıyor. Matur yarışmada sık sık Isparta ve Isparta'nıngüllerinden bahsediyor. Hatta diğer yarışmacılara gül tohumundan gül suyuyaparak, satacağını ve  bu şekilde parakazabilceklerini söylüyor.

 

Öte yandan Matur, aynı zamanda dizi ve sinema oyuncusu. Dahaönce Ana Yüreği Dizisi (Ana Karakter - Zehra) - Şefkat Tepe Dizisi (Berfin) -Kollama Dizisi (Öldürülen imamın kızı) - fatmagül'ün Suçu Ne? Dizisi- tvreklamları ve daha birçok alanda etkin karakter ile rollerde görev aldı.

 

ÜTOPYA YARIŞMASININ AMACI

 

Birbirlerini hiç tanımayan 15 Yarışmacı hayallerindeki yeniyaşamı kurmak için Ütopya'da buluştu. Tüm hayatlarını geride bırakıp, evlerinden uzakta Ütopya'da buluşan bu15 kişi her şeye sıfırdan başladı.Her birinin ayrı bir yaşam hayali, Ütopyasıolsa da bundan sonar kazançları da, harcamaları da, hayatları da ortak. 110kamera ile 7 gün 24 saat izlenecek Ütopya'da yaşam devam ediyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR