26 Nisan 2024 Cuma

UTANIYORUM!

Şarkikaraağaç Belediyesi yeni yılın ilk Belediye Meclis Toplantısında geçmiş dönemlerde yapılan hatalardan dolayı Belediye Başkanı İsa Çarkacı suskunluğunu bozdu.

Isparta

Başkan Çarkacı, zamanında Şarkikaraağaç’ımıza atalarımızın bıraktığı 2 adet petrol ofisimiz, Soğuk Hava tesisimiz, sanayi dükkanlarımız vardı. Sadece atalarımızın bıraktığı malını geçmişte satılmasaydı, sahip çıkılsaydı şuan Şarkikaraağaç Belediyesinin 200 Bin TL kira geliri olacaktı.

150 YILLIK İLÇENİN DURUMU ÇOK KÖTÜ

Başkan Çarkacı yaptığı açıklamada “hani övünüyoruz ya, 150yıllık ilçeyiz diye” bugün bu ilçe öyle değil işte. Isparta’nın en güzel ilçesiama gel gelelim ki halimiz içler acısı.

ÖYLE BİR ÇİVİ ÇAKMIŞLAR Kİ

Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı yaptığıaçıklamada, Belediyeye bu güne kadar gelen yöneticilerden Allah Razı olsun.Hakikaten Şarkikaraağaç’a çıkarılmayacak çivi çakılmış.

Giden arkadaşlar ne diyordu? Ben bu işin piriyim. Hakikatenbu işin Pirilermiş. Adamı 25 yıldır seçtiklerine göre hakikaten piri imiş. Ama İnsan karşılığında bir eser koyar. Bugün ben “ŞARKİKARAAĞAÇ’ın BELEDİYEBAŞKANIYIM DEMEKTEN UTANIYORUM” Şu güzelim Şarkikaraağaç’ta çamurun içerisinde böyle mi olmalıydı? Kanalizasyon böyle yapılmaz, bir plan yapılır. 5 yıl, 10 yılher yıl düzenli olarak bir yol çizilir. Ama gel gelelim ki, Şarkikaraağaç 25yıldır hep kaybetti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

memati

10 Ocak 2015 Cumartesi 15:50

yıllardır sömürülmüş peşkeş çekilmiş bir belediye siyaseti çok iyi bilen bir memleket olan şarkikaraağaç bu adamıda harcamasa bari şarkikaraağaç için nimet olan hacı başkan yolun açık olsun inşallah

emin

08 Ocak 2015 Perşembe 20:12

Başkanım sen utanma.Utanması gerekenler utansın.seni seviyoruz.

Bayram AKYOL

08 Ocak 2015 Perşembe 13:31

Bizde Şarkikaraağaçlı olmaktan utanıyoruz başkan yalnız değilsin

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR