19 Mart 2024 Salı

Üstün: Sütçüler Antalya'ya bağlanmalı

Üstün: Sütçüler Antalya'ya bağlanmalı

Isparta

ISPARTA'nın Sütçüler Belediye Başkanı Mustafa Üstün, Sütçüler'i Gebiz üzerinden Antalya'ya bağlayacak yolun bir an önce yapılması gerektiğini söyledi.

Sütçüler Belediye Başkanı Mustafa Üstün, ilçeye yönelik yeni yol projelerinin hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi. İlçenin mahrumiyet bölgesi olarak görüldüğünü savunan Başkan Üstün, "Mahrumiyete iten nedir?Sütçüler'i mahrumiyete iten, yollarımızdır. Sütçüler'de bir plan ve proje dahilinde yolumuz yok. Yol medeniyettir, medeniyete açılan kapı yoldur.Sütçüler'in içini altından döşesem yol olmayınca boş. Yol var. Benim atamın kazma ile kürekle yapılmış yollar. Sonra bir kat geliştirmiş. İnsanlar gelip gidiyor,bir daha da gelmek istemiyor. İnsanın içi dışına çıkıyor. Misafir gelince 'yol sıkıntılı' diyor" dedi.

'TEK BAŞINA KÖPRÜ YETMEZ'

Çandır ve Sütçüler arasındaki 18 kilometrelik yolun yapılması gerektiğini kaydeden Üstün, "Sütçüler, Isparta'nın bir parçasıdır. Isparta'nın parçası olduğu için Sütçüler'in elinden tutulmalıdır. Altyapısı oluşturulmalıdır. Yollarını yapmamız gerekiyor. Isparta, Sütçüler'i gözden çıkaramaz. Isparta'mızı çok seviyoruz. Yıllarca ihmal edilmiş bir yer. Yollar yapılırsa Antalya'ya bağlanmayız. Bizim özümüz Isparta. Yıllarca bize böyle bakıldı. Köprü şimdi yapıldı, 'Sütçüler Antalya'ya mı bağlanacak?', alakası yok. Sütçüler bir turizm cenneti. Altyapısı oluşturulmalıdır. Şu an Allah'a şükür köprümüz bitmek üzere. Arkasından Çandır'ı Sütçüler'e bağlarsak bu köprüden faydalanırız. Aksi halde turizm üzerine yaptığımız çalışmalar fiyasko olur. Kendi kendimize projeler hazırlıyoruz. Tek başına köprü yetmez. MeliklerKöprüsü ile bitmiyor" diye konuştu.

'ANA YOLUMUZU UNUTTUK'

Sütçüler'i çıkmaz sokaktan kurtarmak gerektiğini vurgulayan Üstün, şöyle dedi:

"Antalya- Gebiz yolunu yapmak zorundayız. Serik'e bağlanacak, Sütçüler'den Antalya'ya direkt ulaşım bağlantısı. Isparta'ya geldiğimiz yol Karadiken- Kırıntı- Eğirdir. Bizim ana yolumuz o değil. Ayvalıpınar, Aksu yolu ana yolumuz. Ama kimse kullanmıyor. İnişli- çıkışlı, 15 kilometre daha uzak. Ana yolumuzu unuttuk. Biz ısrarla bu yolun düzenlenmesini istiyoruz.Kelle koltukta geliyoruz. Standart altı bir yol. Bu yolu düzeltmemiz gerekiyor.Son zamanlarda bazı mesafeler alındı. Milletvekillerimize, teşkilatımıza teşekkür ediyorum."

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Çandırlı gençlik

12 Aralık 2016 Pazartesi 21:57

Görende mahmut aksu yu memleket savunuyo sanır geç o ayakları geç çandır halkı seni cok iyi biliyor

sütcü

09 Aralık 2016 Cuma 08:02

ömür biter Sütçüler yolları bitmez. köy hizmetleri Sütçülere kılcal damarlar gibi her yere yol açtı halen doymadılar.

Oğuz Demiryıldız

08 Aralık 2016 Perşembe 19:21

Başkanım programınızı baştan sona izledim ve ****et mük****l bir program oldu. Sütçüleri yaptığınız hizmetleri gurbette büyük bir beğeni ile izliyoruz

Oğuz Demiryıldız

08 Aralık 2016 Perşembe 19:19

Sütçüler sütçüler olalı böyle başkan görmedi.Adam daha ne yapsın tek başına yetişmeye çalışıyor her işe. yalnız değilsin başkanım. Sütçüler gençliği seninle.

Başka bişiy?

08 Aralık 2016 Perşembe 18:43

Seni de bi yere bağlasınlar o zmn??! Ne dersın??

kamil

08 Aralık 2016 Perşembe 17:33

sütçüler zaten Allah'a bağlı

MAHMUT AKSU

08 Aralık 2016 Perşembe 16:55

Başkan bey sen en son çandır bölgesine ne zaman gittin. veya kafanı kaldırıp dağlara en son ne zaman baktın. sütçüler gebiz antalya yolunu ne zaman kullandın. her taraf tamamen yalan yanlış sahte raporlarda doğa katledilmişken turist moloz yığınlarınımı görmeye, taş yemeğemi gelecek. antalya yolu diyorsun şu anda antalya yolu üzerinde oğlak kayasında tamamen yalan yanlış sahte raporlarla bir mermer ocağı açılmaya çalışılıyor. o ocak açılırsa antalya yolumu kalır. zaten yol çok dik ve tehlikeli.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR