28 Nisan 2024 Pazar

Muhtar Adayından ilginç promosyon

Muhtar Adayından ilginç promosyon

Isparta

Hızırbey Mahallesi’nin iddialı ve en şanslı Muhtar Adayı Ayhan Sarıyıldız örnek alınacak bir çalışmaya imza attı. Sarıyıldız, Hızırbey Mahallesi sakinleri için hazırladığı eğleniyoruz-öğreniyoruz oyun kartlarını seçmenlerin büyük bölümüne ulaştırdığını seçildiği takdirde öğrenciler kanalıyla her aileye birer tane hediye edeceğini söyledi.

Yerel seçimlere iki gün kala mahallelerdeki muhtarlık seçim heyecanı da iyice artmış durumda. Hızırbey Mahallesi’nin en iddialı ve şanslı Muhtar Adayı konumundaki Ayhan Sarıyıldız diğer muhtar adaylarına göre daha farklı bir promosyon çalışmasına imza attı. Örnek alınacak bir çalışmaya imza atan Hızırbey Mahallesi Muhtar Adayı Ayhan Sarıyıldız, Hızırbey mahallesi sakinleri için hazırlamış olduğu Eğleniyoruz-Öğreniyoruz oyun kartları ile ailelerin hep birlikte vakit geçirebilecekleri Genel Kültür, Bilmece ve Tekerlemelerden oluşan sorular ile fark oluşturdu. Çok olumlu dönüşler aldığını ve bu çalışmanın herkese örnek olması için yaptığını, Muhtar Adayının hedefinin gençlerin kültürel konularda aktif olmasını istedi. Ayrıca spor alanlarında da öncülük yapacağını açıkladı. Bundan sonraki seçimlerde veya organizasyonlar da bu tarz eğitici ve öğretici promosyonların yapılması için bir adım attığını söyledi.

MUHTAR ADAYININ İLGİNÇ PROMOSYONU HIZIRBEY MAHALLESİNDEKİ SEÇMENLERDEN DE

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Hızırbey Mahallesi’nin muhtar adayı Ayhan Sarıyıldız, her seçmene bizzat ulaşarak verdiği oyun kartlarına ilişkin promosyondan olumlu tepki gördüğünü belirterek, “Mahallemdeki her seçmen böyle bir promosyon hazırladığım için bana teşekkür ediyor ve ailecek oturup vakit geçirebilecekleri böyle bir çalışma yapmamdan dolayı beni tebrik ediyorlar ve seçimlerde desteklerini benden yana kullanacaklarını söylüyorlar. Hepsine teşekkür ediyorum ve Hızırbey Mahallesi Muhtar adayı olarak tüm mahalle halkımdan destek bekliyorum. Seçildiğim takdirde Hızırbey mahallesinin daha da güzel hizmetler alması noktasında elimden gelen çabayı ve gayreti göstereceğime söz veriyorum” dedi.

 

 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Hızırbey sakini

29 Mart 2024 Cuma 12:00

Bence nuri şakar alır muhtarlığı

Mahalle sakini

28 Mart 2024 Perşembe 20:30

Sağlıkçı kadar idaalı olanı görmedim mahalleede

Takipçi

28 Mart 2024 Perşembe 19:08

Öğrenciler için çok önemli.

Sulhi

28 Mart 2024 Perşembe 18:02

Artık ne yapacaklarını iyice şaşırdılar. Gereksiz ve boş işler bunlar.

Gülistanlı

28 Mart 2024 Perşembe 18:01

Kim ne verirse benden 5 fazlası diyen varmı, oyum ona.

Yayla mahallesi

28 Mart 2024 Perşembe 17:28

İL İLÇE VE BELDELERDE MUHTARLIKLAR KALDIRILSIN. KÖYLERDE YENİDEN BELLİ BİR STATÜYE KAVUŞTURULSUN ANAYASA BİN DEFA DEĞİŞTİ YEREL YÖNETİMLERDE BİR ADIM İLERİ GİDİLMEDİ. BURALAR ÇİFTLİK OLDU. HERKES İŞİNİ E DEVLETTEN YAPIYOR. ONLARA ÖDENEN PARA İLE HER MAHALLEYE KREŞ AÇILIR. ALOOO ANGARA DUY SESİMİZİ.

Tamer

28 Mart 2024 Perşembe 16:54

Haber var asli yokk nerde bize gelen bişey yoook hızırbbey sakini en azından diğer muhtarlar helva dağıttı

Mevlüt ÇETİNTÜRK

28 Mart 2024 Perşembe 16:38

Maşallah rabbim emeklerinin karşılıgını nasip etsin inşallah, başarılar dilerim

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR