19 Nisan 2024 Cuma

USTA'DAN ÇOK SERT AÇIKLAMALAR

AK Parti Milletvekili Adayı Ayşe Usta, partisinin il başkanlığı tarafından Yedişehitler Mahallesi'nde düzenlenen mitingde konuştu. Usta'nın gündeminde ise kendisi ile ilgili açıklamalarda bulunan MHP'nin 3.sıra adayı Ziya Nuhoğlu vardı.

Isparta

MHP'nin 3. sıra adayı Nuhoğlu'nun Sav mitinginde kendisi ile ilgili açıklamalarda bulunmasına tepki gösterdi. Usta; Evet siyaset yapıyoruz. Evet siyasi bir sürecin içerisindeyiz. Ama Sayın Nuhoğlu'na bir şey hatırlatmak istiyorum. Her türlü siyasi söylem olabilir. Siyasi söylemlerin dışında karşısında bir bayan ve anne olduğunu unutup "İl başkanımın koluna girerek" gibi bir sözü ne aile kültürümüze ne de siyasi etiğe uygun olmayan sözü kötü söz kendisine aittir diyerek iade ediyorum" dedi. 

 

Nuhoğlu'nun kendisi ile ilgili açıklamalarına tepki gösterinUsta, ülkemizde vatan hainlerine fırsat verilmemesi için fetih suresi okuyalımdedim. Bu ülkenin geleceği için fetih suresi okuyalım dedim. "Fetihkampanyası başlatmış" diyor. Kuran-ı Kerim'in kampanyası olmaz kendisinehatırlatıyorum. Biz kuran-ı kerim ile taçlanan bir ümmetiz. Kampanya olarakdeğil başımızın tacı olarak devam ederiz" dedi. 


 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR