26 Nisan 2024 Cuma

ÜRETİCİYİ DOLANDIRDI

ÜRETİCİYİ DOLANDIRDI

Isparta

ISPARTA'nın Gelendost ilçesi'nde kendisini elma tüccarı olarak tanıtan H.K. üreticilerden aldığı yaklaşık Bin ton elma ile kayıplara karıştı.

Kendisini elma tüccarı olarak tanınan H.K. Gelendost ilçesi veköylerinde elma üreticisi ile bir araya geldi.  Bin ton elma alacağını söyleyen H.K. üretici ilepazarlık yaptı. Elmaları tıra sardıran H.K. ilk önce Karaman'da bir soğuk hava deposuna ve burdan da Mısır’a ihracat ettiği öğrenildi.

H.K, üreticilere Karaman’a gideceğini bir gün sonra gelip herkesin hesabını göreceğini söyledi. Daha sonra kayıplara karışan H.K, için üreticiler şikayetçi oldu.

DAHA ÖNCEDEN SABIKASI VAR

H.K'nin dolandırıcılık ve cinayetten hapis yattığı da öğrenildi

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

kazım karaçay

13 Kasım 2014 Perşembe 16:58

bu sadece elma değil araba da alıyor galerilerden sahte çek veriyor dikkat edin bu adam karaman başyaylada evi var ve oraya gelip gidiyor

bu adam

07 Aralık 2014 Pazar 23:14

bu adamın ismi ne bilen var mı?

hani ayakkabı kutusu elma sandığı farkını bulun

20 Ekim 2014 Pazartesi 13:08

aynısını sen de yap, hadi koş sandık seni bekliyor ha elma sandığı ha oy sandığı yükle gönder. vergiden düşecek bir şey olmassa vergi affı ile hallederiz.

illede sen

20 Ekim 2014 Pazartesi 12:14

bu adam seneyede gelir bizim halkımız aynı adama tekrar elmasını verir bozulkural bazen bu insanlara mutahak yapacak bişey yok biri beni durdursun

elma kooperatifi

20 Ekim 2014 Pazartesi 10:28

elma üretim ve ihracat için kooperatifleşmek ve şirketleşmek şart. böyle iş olmaz

bojuware 201

19 Ekim 2014 Pazar 19:57

Aynen işin püfü bu tamahkar ve sahtekar. Toplumun bu zaafını bilenlerde bu ülkede kolayca yönetici oluyor. Adam makarna kömür ile dolandırdı sizleri ona gık demediniz alkışladınız. Bunu niye şikayet ediyorsunuz. Memleket dolandırılırken gözünü yum umursama. Elma gidince ciyakla.

Gelendostlu

19 Ekim 2014 Pazar 16:39

Bir söz vardır. Tamahkar ile sahtekarın pazarlığı 2 dakikada bitermiş. A benim açgözlü elmacım. Hırsına kurban oluyorsun. Az kazan paran garanti olsun.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR