19 Mart 2024 Salı

UNUTULMAMASINI, UNUTTURULMAMASI

UNUTULMAMASINI, UNUTTURULMAMASI

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi'ndeki akademik yıl açılışının ardından AK Parti İl Başkanlığını ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş,partililere seslendi.

Kurtulmuş, AK Parti İl Başkanlığı'nı da ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. AK Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun'dan faaliyetlerine ilişkin bilgi alan Kurtulmuş, daha sonra partilere hitabında, 15 Temmuz'da gösterdikleri mücadeleden dolayı teşekkür etti.

Anadolu'daki pek çok şehrin darbenin 15 Temmuz'un şiddetini anlamadığını ancak Isparta'nın, buradan Ankara'ya gitmek üzere harekete geçen askerlerin önüne geçerek, birtakım eşkıyanın Ankara'daki katliamın büyümesini önlediğini ifade etti.

Kurtulmuş, 15 Temmuz'un unutulmamasını, unutturulmaması gerektiğini vurguladı.

"Yine ortaya çıkmıştır ki, Türkiye'nin kaderiyle AK Parti'nin kaderi artık üst üste gelmiş, örtüşmüş, aynileşmiştir." diyen Kurtulmuş, "Bundan sonra AK Parti, Türkiye'nin birliğinin, dirliğinin teminatı olarak Türkiye'nin ekonomik, siyasi kalkınmasının merkezi olması vasfını kollayarak yoluna devam edecektir." ifadelerini kullandı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR