28 Mart 2024 Perşembe

Üniversite Yolunda Kaza

Üniversite yolunda yaşanan kazada aracın içierisinde 35 günlük bebek de vardı.

Isparta

Üniversite yolunda bir trafik kazası meydana geldi.Üniversiteden Isparta istikametine giden Osman Çankaya yönetimindeki 32 NA 559plakalı araç ile yola hatalı çıkış yapan Enes Döngel yönetimindeki 42 BTZ 24plakalı araç çarpıştı. Kazada bir de bebek vardı. Daha 35 günlük olan ElifDöngel isimli bebek hatalı çıkış yapan aracın içersindeydi. Elif bebek kontrol içinSüleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ğünes

02 Şubat 2015 Pazartesi 16:35

ya böyle yolların daha ne kadar can alması lazım ki neden ilğilenilmiyor anlamıyorum ya ben buradan yetkililere seslenıyorum lutfen yardımcı olun

Masum Vatandaş

22 Ocak 2015 Perşembe 19:04

Burdan Allah babaya sesleniyorum.Sadece bebekleri koruma bizim askerimizi polisimi de koru, afrikalı çocukları da açlıktan koru, öldürülen masumları da koru, Işidin öldürdüğü Türkleri de koru.Tamam daha önce hiç korumadın da bir seferlik koru hatta sadece 1 yıllık koru olmaz mı ey allah baba?

melek

26 Ocak 2015 Pazartesi 12:36

ayıp ya vallahı ama sana sunu söylüyorum sen aynı durumda olsan ne olacak olmayacağınında ğarantisi yok adam ğıbı yorumlar yapın kaza yapanlar benim ailem ayıp vallahi demekki senin ruh saglığın bozuk bence bir tedavi ol sen

Ahmed

22 Ocak 2015 Perşembe 22:44

Bu nasıl bir yorum böyle. Nasıl bir ruh haliyle yazdınız, yaşınız kaç bilmiyorum ama dini yönden çok sakıncalı bir yorum. RABBİM affetsin..

Behlül

21 Ocak 2015 Çarşamba 15:30

Karşı yola geçiş yapılan yol 2 ay önce trafiğe kapatıldı. Girilmez işareti var. Biz her gün diyorduk burada bir gün kaza olacak da ancak o zaman aklımız başımıza gelecek diye. Işıkkent ten inen ve adliye emniyetin önünden geçen yol devam etmeli ve orada ışıklı kavşak yapılarak karşıya geçiş sağlanmalı.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR