19 Nisan 2024 Cuma

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ HIRSIZLIKTAN YAKALANDI

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ HIRSIZLIKTAN YAKALANDI

Isparta

Isparta'da 2 ayrı evden hırsızlığı yaptığı iddia edilen üniversite öğrencisi şüpheli, yakalandı

Alınan bilgiye göre Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Anadolu Mahallesi'ndeki 2 ayrı evden hırsızlık yapılması üzerine çalışma başlattı. Bir süre devam eden araştırmanın ardından çalışma başlatan ekipler, şüphelinin Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Keçiborlu Meslek Yüksek okulu öğrencisi M. A'nın olduğunu belirledi.

Gerçekleştirilen operasyonla gözaltına alınan şüphelinin üzerinde yapılan aramada 400 lira, ziynet eşyaları ile müştekilere ait nüfus cüzdanı ele geçirildi.

Zanlı, sağlık kontrollerinin ardından işlemleri için emniyete götürüldü.


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Abdullah Abdullayew

13 Şubat 2017 Pazartesi 18:14

Insanlara sadece fen ve sosyal bilimlerde egitir, edep ahlak konusunda egitmesseniz, bunun gibi olarlar karsinda pek sasirmamak gerekir, bu adamin yaptigi neki, siyasiler memleketi soyuyor, bir cogunda da kimsede olmayan yuksek dereceli diplomalar var, ama bu isi diplomasiz cok iyi becerenler de var, yani diplomali yada diplomasiz yada yuksek egitim sahibi olmak hirsizlik yapmaya mani degil, ama aradaki fark, birisi devenin bacagindan biraz ****uruyor, digeris ise, deveyi hamuduyla ****uruyor.

ben

13 Şubat 2017 Pazartesi 16:46

Emniyete tebrikler, geçmiş olsun sevim.

Yurdun Köylüler

13 Şubat 2017 Pazartesi 15:30

Balık baştan kokarmış....

Sinan AYdın

13 Şubat 2017 Pazartesi 14:48

Şu anda Işıkkent ve Hızırbey Mahallesinde de hırsızlık artmış durumda. İki hafta önce komşumun evine girdiler. Allah polisimize kolaylık versin.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR