29 Mart 2024 Cuma

UMUT ÇETİN AVUKAT RUHSATINI ALDI

UMUT ÇETİN AVUKAT RUHSATINI ALDI

Isparta

BOMBA 32 Haber Sitemizin ve Oluşum Gazetesi'nin sahibi Tarkan Çetin ve DİDİM YAPI Sahibi Gülsenem hanımın oğlu Umut Çetin, Avukatlık ruhsatnamesini alarak savunma ordusuna katıldı.

BARO Başkanlığı Av. Fatma Sevük Konferans Salonunda düzenlenen törene Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, BARO eski Başkanı ve İyi Parti Belediye Başkanı Adayı Av. Gökmen Gökmenoğlu, Isparta Barosu TBB Delegesi Av. Tahir Alan, Isparta Gazeteciler Cemiyet Başkanı Şevket Karahan, iş adamları ve davetliler katıldı.

Törende ilk olarak konuşan BARO Başkan Vekili Ünsal Çankaya, genç bir arkadaşımız savunma ordusuna katılacak. Bizleri aynı safta yürüyecek. Adaletin tecellisi için bizlerle beraber çalışacak. Isparta'da herkesimin tanıdığı Gazeteci Tarkan Çetin arkadaşımızın oğludur. Şimdiden hayırlı olsun diyorum dedi.

Av. Umut Çetin'e cübbesini Baro Başkan Vekili Av.Ünsal Çankaya tarafından  giydirildi.

BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUM

Törende konuşan İyi Parti Belediye Başkan Adayı ve BARO Eski Başkanı Gökmen Gökmenoğlu, "O kadar mutluyum ki yüzlerce genç meslektaşıma ruhsatımı verdim. Umut'un dedesi Şaban Küçükkoç hocam çok değerli büyüğüm. Onun torunudur. Çok mutlu oldum. Isparta barosu büyük bir barodur. Güzel bir kardeşimizin aramıza katılması gurur kaynağım oldu. Anne ve babası tebrik ediyorum. Değerli Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Günaydın ile vermekten büyük mutluluk duyuyorum" dedi.

BÜYÜK TECRÜBELER KAZANARAK ÇOK BÜYÜK HUKUKÇU OLACAKSIN

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ise yaptığı konuşmada; "Oğlumun okul arkadaşıdır. Umut'un ismi bizim evde konuşulan bir isimdir. Umut'u dün görünce Barbaros Hayrettin Paşa'ya hatırladım. Oğlumun arkadaşı Barbaros Hayrettin Paşaymış dedim. Bende kendi evladım gibi görmeye başladım. Umut'u tebrik ediyorum. Olağanüstü hukukçularımızın yanında çok büyük tecrübeler kazanarak çok büyük hukukçu olacaksın" diyerek tebrik etti.

Daha sonra ise Başkan Günaydın ve Gökmen Gökmenoğlu tarafından Umut Çetin'e ruhsatı takdim edildi. Tören fotoğraf çekimiyle sona erdi.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Kartal

10 Aralık 2018 Pazartesi 03:21

Gökmen Beyi seçin de Isparta yemeyen bir başkan görsün....Yolun açık olsun Başkanım...

Beyefendi insan(çakma değil)

07 Aralık 2018 Cuma 08:31

Sayın Gökmenoğlu inşaallah sizi belediye başkanı olarak görürüz bu kadar kalitesiz adayların içinde siz farklı ve başkasınız kalitesiniz. Allah yolunuzu açık etsin

Vatandaş

07 Aralık 2018 Cuma 00:54

Rabbim adaletten ayırmasın. Rabbim her dâim adaletin yerine ulaşmasına sebep olanlardan eylesin evlâdımızı! Âmin.

Dik dur bu adam

07 Aralık 2018 Cuma 00:38

Gökmen Bey, kendini kullamdırma. Sen adaysın. Ezdirmişsin kendini sözlerinle. Bırak ompanik yapsın. Lütufa gerek yok. Çanlar onun için çalıyor. Görüntü iyi olmamış. Dik duruş sergilemzsen kaybedersin. Bu şş baro başkanlığına benzemez. Ezik bir görüntüyle mart ayı gelmez. Bı adama hesap soracağını yansıt. Yoksa senide s**** zannederler

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR