19 Nisan 2024 Cuma

ULUBORLU-SENİRKENT SICAK ASFALTTA KAVUŞTU

ULUBORLU-SENİRKENT SICAK ASFALTTA KAVUŞTU

Isparta

Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanıve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, referandum öncesi Uluborlu ve Senirkent İlçesi’ni ziyaret ederek asfalt müjdesi vermişti.  Çok geçmeden Uluborlu ve Senirkent arası asfaltlama çalışmaları başladı. Sona doğru geliniyor.

Öte yandan Uluborlu Belediye Başkanı Mehmet Ünverdi,Milletvekili Bilgiç'e teşekkür ederek, ilçemizi ziyareti sırasında tüm vatandaşlarımıza müjdeyi vermişti. En kısa sürede çalışmalar başladı ve sıcak asfaltta kavuştuk. Kendisine şükranla teşekkür ediyorum. İlçemiz ile ilgili bütün meselelerimizi anında çözüme kavuşturmak için elinden geleni yapıyor.Uluborlu ve Senirkent halkı adına minnettarız. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

aaahhhh aahhhh

06 Aralık 2018 Perşembe 01:03

sengete çevre olu istiyoruz. yapın gari şu çevre yolunu.

eren

17 Mayıs 2017 Çarşamba 10:45

SENİRKENTİN ŞEHİR İÇİ YOLLARININ REZİLLİİNİ BİTİRDİKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM TEMMUZ AYINDAN BERİ KAZIK HALDE DURAN O ÇİRKİN ASFALT SONUNDA YAPILMIŞ TEŞEKKÜRLER

uluborlu

17 Mayıs 2017 Çarşamba 09:52

Uluborlu her zaman iktidarın yanında olmuştur. bugün chp başa gelse onların yanında yer alır ki doğru olan budur. bak hizmeti kapmışlar. senirkent merkez de bahçeli sayesinde şimdi asfalttan sebeplenecek. yaşa Erdoğan sen çok yaşa !!!!

sengetli

17 Mayıs 2017 Çarşamba 08:22

uluborlu senget arası sıcak asfalt yapılması güzel bi gelişme.aynı şekilde keçiborludan sonraki uluborlu senget yolunun ayrımındanda sıcak asfalt yapılması gerelir hemde acilen.ayrıca senget bl.başkanına önmemle duyrulur.senget kaç dönemdir mhp kazanıyor.senget içindeki yollar çok kötü.senget bunu haketmiyor.ısp.bld.başkanına rica edilse sengendin içinin heryeri sıcak asfalt olurdu.ısp.bls.si taaa çandırda sıcak asfalt yaptıda.sengendemi yapmıcak.yazık çok yazık.

KARADÜZEN ALİSAN

17 Mayıs 2017 Çarşamba 00:30

Alisan nerdeee. karadüzen karadüzen diye milleti alıştırdın. hizmet yapmama ya .k****larda su yok diyoruz banane diyorsun. Elinde imkan var sende iş yok. Çene ye geldimi garibanlik edebiyatı yapıp insanları kandiriyorsun. usulsüz inşaat lara izin veriyorsun.

Mülayim

16 Mayıs 2017 Salı 18:49

B kabacadan adam mı ckmıs. Sus otur yerine

BÜYÜKKABACA

16 Mayıs 2017 Salı 15:46

BÜYÜKKABACA HER SEÇİMDE YÜZDE 65 LERİN ALTINA DÜŞMESİN İKTİDARIN VELİNİMETLERİNDEN BİRİLERİ FAYDALANSIN YAZIKLAR OLSUN NE DİYELİM

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR