19 Mart 2024 Salı

ULUBORLU'YA MOBESE SİSTEMİ KURULDU

ULUBORLU'YA MOBESE SİSTEMİ KURULDU

Isparta

Uluborlu ilçesinde sokak ve caddelere MOBESE kamera sistemi kuruldu. İlçe, 8 ayrı noktaya yerleştirilen kameralarla 24 saat izlenecek.

Uluborlu ilçesinde her ay düzenlenen Vatandaş – Devlet buluşması toplantısı geçtiğimiz gün gerçekleştirildi. Söz konusu toplantıda geçtiğimiz aylarda gündeme gelen ve yetkililer tarafından çalışmaları başlatılan ilçeye MOBESE kamera sisteminin kurulması tekrar gündeme geldi. Bu konuda İlçe Emniyet Amirliği yetkililerince MOBESE kameralarınnın montajlanacağı noktaların belirlenmesinin ardından çalışmalara başlanarak direklerin dikildiği ve kameralar direklere montajlanarak hatları çekildiği açıklandı.

GELİŞMELER, KAMERA TAKİP MERKEZİNDEN İZLENECEK

Bu konuda edinilen bilgilere göre; mevcut emniyet binasında deprem güçlendirme çalışmaları yapılacağından MOBESE kamera takip merkezinin emniyet amirliğinin geçici olarak taşınacağı Eski Belediye Hizmet Binası yani Selahattin Karasoy Meslek Yüksek Okulu Ek Binasının zemin katına kurulacağı belirtildi. Sistemin bir ay içerisinde tamamlanarak faaliyete geçeceği belirtildi.

İLÇEDE GÜVENLİĞİN SAĞLANMASINDA ÇAYDIRICI ETKEN OLACAK

8 ayrı noktaya montajı gerçekleştirilen kameralar arasında ilçenin giriş çıkışında 2 adet plaka tanıma sistemi bulunuyor. Böylelikle ilçe güvenliğinin sağlanmasında ve emniyetin suçla mücadelesinde kameralar önemli rol oynayacak.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

hacılarlı

18 Eylül 2017 Pazartesi 10:34

bizim köyde bike var siz neyin reklamını yapıyorsunuz?

misafir

17 Eylül 2017 Pazar 20:56

millet uzaya adam gönderiyo sizde 8 mobese taktık diye sevinin

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR