20 Nisan 2024 Cumartesi

ÜLKÜ ORTAOKULUNDA Pİ GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Ülkü ortaokulu matematik öğretmenleri rehberliğinde hazırlanmış olan Pİ Günü etkinliği ile Ülkü Isparta'da bir ilke daha imza attı.

Isparta

Ülkü Ortaokulu matematik öğretmenleri  “Özel bir sayı olan pi sayısını”öğrencilerine daha iyi anlatabilmek ve matematiğe olan ilgi ve sevgilerini artırmak amacıyla bugünü düzelerken, Isparta’nın özel değerlerinden biri olan elmamızı da çocuklara hediye ederek “Matematik ve Değerlerimiz El Ele”  mesajını verdi.

Okul Müdürü Halil Yurteri, “Projemize Pİ kurabiye ve pastaları, pi sayısıyla bezenmiş özel kostümleri ile destek veren velilerimize;özel sayımıza Isparta’ya özel elmasıyla destek veren elma üreticisi velimiz Hasan Yılmaz’a, bugünü şölen havasında yaşayan ve yaşatan öğrencilerimize ve matematik zümresine teşekkür etti. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

john nash

14 Mart 2015 Cumartesi 19:15

tebrik ediyorum böyle bir etkinliği düzenlediğiniz için... hatta bu yıl dünya pi yılı şöyle ki; pi sayısı ; 3,141592653... devam ederken3.14.15 yılı saat 9:26:53 geçerken dünya pi yılı kutlu olsun...

budur

14 Mart 2015 Cumartesi 12:09

ülkü ile ilgili, zihniyeti aynı olan medya grupları aynı anda, aslında hiçbir haber değeri olmadığı halde çok büyük bir habermiş gibi tamamen recep özelin özel uğraşlarıyla getirttiği halil yurteriyi övüp ısparta kamuoyuna iyi göstermek için haber yapıyorlar. siz busunuz işte.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR