20 Nisan 2024 Cumartesi

ÜLKÜ OCAKLARINDAN SERT AÇIKLAMA

ÜLKÜ OCAKLARINDAN SERT AÇIKLAMA

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi'nde bugün yaşanan çatışmalarla ilgili Belediye İşhanı önünde kitlesel bir basın açıklaması yapan Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz, başta SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Çarıkçı olmak üzere tüm yetkilileri göreve çağırdı.

 

HİÇ BİR ÖNLEM ALINMADI

Sık sık "Alparslan Türkeş'in askerleriyiz, Kana kan intikam, Ne Mutlu Türk'üm diyene, Ferman Başbuğun Fakülteler Bizmdir" gibi sloganların atıldığı kitlesel basın açıklamasında konuşan Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz, "Ülkü Ocakları olarak ihanet şebekelerini ülkede bir çok üniversitede eğitim ve öğretim faaliyetlerini baltalayacağını üniversite öğrencilerinin can ve mal güvenliğine kast edeceğini eğitim hakkını gasp edeceğini başta ülkücü ve milliyetçi öğrenciler olmak üzere üniversite öğrencilerine yönelik kirli tezgahlar sahneleyeceğini defalarca dile getirdik.Bölücü terör örgütünün üniversitelerdeki öğrenci görünümlü eli kanlı canilere ihale ettiği alçaklıkları başta üniversite yönetimi olmak üzere yetkili tüm mercilere bildirmemize rağmen hiçbir önlemin alınmadığını büyük bir üzüntü ve öfkeyle izlemekteyiz" dedi.

 

KESİCİ DELİCİ ALETLERİ NASIL KAMPÜSE SOKTULAR

Çapraz, "Bugün SDÜ Doğu Kampüsü’nde kütüphane önünde terör örgütü üyeleri sözde Uludere için açıklama yapmak üzere toplanmışlardır.Basın açıklaması yapmadan yanlarında getirdikleri taşlarla ülküdaşlarımıza saldırmışlardır. Bu taşların okula nasıl sokulduğunu bunlara nasıl müsaade edildiği bunlara kimlerin yardım ettiği ve bu hakkı kimden aldığı ise aydınlatılması gereken unsurlardandır. Kanımca kesici ve delici aletleri nasıl üniversiteye ulaştırabildikleri de yetkili mercilerce açıklanmalıdır"ifadelerini kullandı.

 

BURASI KAN GÖLÜNE DÖNECEK TEHDİDİ

PKK seöpatizanı oldukları iddia edilen grubun kütüphanede"Burası Kan Gölüne Dönecek" diye öğrencileri tehdit ettiğini kaydeden Çapraz, "PKK üyesi eli kanlı caniler kütüphaneye sığınarak ve “katil devlet hesap verecek” diye basın açıklaması yapmışlardır. Bu sırada kütüphanenin camlarını kırarak kamu alanlarına zarar vermişlerdir. Kütüphane içerisindeki öğrencilere “Burası kan gölüne dönecek” diyerek terör örgütü lehine slogan atıp tehditlerde bulunmuşlardır. Daha önce yaptığımız birçok basın açıklamasında SDÜ’deki PKK yapılanmasını dile getirmiş yetkili mercileri göreve davet etmiştik. Görüyoruz ki yetkili merciler görevlerini yerine getirmemişlerdir. Bugün artık sabrımızın taştığını herkes iyi bilsin. Emniyet güçleri, üniversite yönetimi gerekli tedbirleri alarak yasal işlemleri ivedilikle başlatsınlar. Bunlara yardım ve yataklık eden hainleri bularak adli makamlara sevk etsinler" dedi.

 

NEFS-İ MÜDAFA HAKKIMIZ KAÇINILMAZ OLUR

Çapraz sözlerini "Üniversitemizde terör ve terörist istemiyoruz. SDÜ Rektörü İlker Çarıkçı beyi göreve davet ediyoruz. Bugün terörün üniversitelerdeki yapılanmalarına müsaade edenler yarın terörün kendilerine bulaşacağını unutmasınlar. Herkese açık beyanımızdır ki yetkililergerekeni yapmalıdır. Yapmazsa nefs-i müdafaa hakkımız kaçınılmaz olur."sözleriyle bitirdi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

SAYIN İSA YALÇIN

02 Ocak 2016 Cumartesi 04:13

SİZ İLK ÖNCE BELEDİYE BAŞKANINIZA SAHİP ÇIKIN AKP YE GEÇMEK İÇİN UĞRAŞIYOR

HAYDİ Lİ Lİ Lİ Lİİİİ

29 Aralık 2015 Salı 18:37

ulen hangi devirde yaşıyorsunuz abicim siz...kana kanmış...anaaam...adam hala milattan kalma yöntemleri savunuyor. kana kan ne hacı. o şerefsizleri ulu orta öldürüp elini kolunu sallaya sallaya çıkacağını mı sanıyorsun sen. hangi devirde yaşıyorsunuz.ulan bunların başında ki adam tırt bunlar daha da tırt...

mehmet

29 Aralık 2015 Salı 11:52

mhpnin toy gençlerle yaptığı siyaset anlayışı. muştaları copları çıkarın memeleket kurtarılacak.

Ali Bilir

29 Aralık 2015 Salı 07:45

Akif nefsi mudAfa etmek istersen namaz kil oruç tut

ali

29 Aralık 2015 Salı 16:32

ali bilmiş çok bilmiş seni

Saffet

29 Aralık 2015 Salı 02:15

Herkes konusabilirde bu MHP-ÜLKÜCÜLER artık cenelerini kapatsınlar. Siz anca çene düzersiniz, size iktidar8 verdik yerim dar deyip kactınız. Ne konusuyorsunuz. Üniversitenin asayisini saglamak size düşmedi, kendi kendinize bekcilige soyunuyorsunuz, Ayrıca size adamlar istedigi acıklamayı yspsın, suc varsa polis-rektörlük geregini yapar.

yeter

29 Aralık 2015 Salı 01:38

artık yeter meral akşener belediye gecse nolur daha fazla devlet teşfik alır saten giden vekil başkanın sayesinde gitti

Hedef2023

28 Aralık 2015 Pazartesi 23:56

Ülkücüye hakaret, iktidara hakaret.. Yezitin rengi belli oldu..youtube videolarından alıntıyla, kıldan tüyden siyaset yorumu, ancak senin gibi bozuk zihniyetlere yakışır.. Süreç, terörü siyaset vasıtasıyla bitirme yöntemiydi.. şimdi anladıkları dilden cevabı veriliyor.. Terör, iktidar yüzünden değil, iktidara rağmen süren ve 3 sene önce değil, 30 yıldır süren bi pislik..Hatırlatırım..!!

Ulkucu

28 Aralık 2015 Pazartesi 23:56

Nefsi müdafa değil meşru müdafa olacakti

yezitler

28 Aralık 2015 Pazartesi 22:32

Dangalaklığın bu kadarınada pessss. Birlik olalım derken hala birilerinin toplarının kılı oluyorlar. Hedef 2023 salaklığında. Angut yaşadıkların ve yaşanacakların sebebi olan yere çağrı yapıyorsun. Suyu hangi yalaktan samanı arpadan bulunca. oslo imralı sınır cümbüşü vs ne hatırlatıyor.

Hedef2023

28 Aralık 2015 Pazartesi 22:17

Burada ülkücü kardeşlerimize laf edenler, terörist itlerine destek vermiş olurlar.. Benim liderim sayın cb erdoğan'dır.. Ama bu vatanını milletini devletini dinini seven kardeşlerimi desteklemiceğim anlamına gelmez.. Eğer taraf olucaksanız, bölücü terörist "çiplerine" karşı birlik olun..

32

28 Aralık 2015 Pazartesi 21:58

Sabrı taşmış beyefendinin 80 millet vekilinden 40 millet vekiline düşürdünüz mhp yi adam gibi siyaset yapıp bunların boyunın ölçüsünü almadınız sizin hiçmi suçunuz yok. Zaten bu şerefsizlerin niyeti kaos yaratmak kavga ortamı yaratmak degilmi neden bunların ekmegine yag sürüyorsunuz..

yezitler

28 Aralık 2015 Pazartesi 21:03

Sabrı taşmışmışmış. Yüce divana gidicek adamı kurtardınız. Partinizi 3 parti yaptınız. Memleketi bu hale getirenleri kurtardınız. Neyin sabrı hangi milliyetçilik bir kemiğe koştunuz 40 milletvekili buhar oldu. RTE sizle bayram ediyor başkanlık hazırlığında eyyy naylon ülkücüler. Saray soytarısı oldunuz. Mazinize bir bakın.

Süleyman Çakır

28 Aralık 2015 Pazartesi 20:53

Bu olaylara kim karıştıysa üniversiteden atılsın eğitim hayatı ellerinden alınsın isimleri ve resimleri her yede dağıtılsin devlet malına zarar vermekten işlem yapılsın kısacası bu pkklilarin allah belasını versin

Ali Bilir

28 Aralık 2015 Pazartesi 20:50

Rektör hocamız ve gerekeni elbet yapıyor ve yapacak

Ali Bilir

28 Aralık 2015 Pazartesi 20:49

Sen kim Rektörümüzü göreve çağırmak kim

SAYIN İSA YALÇIN ve AKİF ÇAPRAZ

28 Aralık 2015 Pazartesi 20:26

KULEÖNÜ BELEDİYE BAŞKANINIZ SEZAYİ ÇAKIR AKP YE GEÇMEK İÇİN YAPMADIĞI ŞEY KALMADI OTOBÜSLERİ VERİYOR SÜREYYA SADİ BİLĞİÇE SAİD YÜCEYE YAPMADIĞI ŞEY KALMADI BU SEZAYİ ÇAKIRI BİZ GETİRDİK ÜLKÜCÜ DEDİK MİLLİYETÇİ DEDİK BİR DAHA NAH BULUR MAKAMI MEVKİYİ SİZ BARİ ÖNÜNE GEÇİN SİZEDE YANLIŞ YAPIYOR BUMU SİZİN ÜLKÜCÜLÜĞÜNÜZ GEREĞİNİN YAPILMASINI ARZ EDERİZ. KULEÖNÜ ÜLKÜCÜLERİ

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR