24 Nisan 2024 Çarşamba

ÜLKÜ ANAOKULU PROBLEMİ ÇÖZÜLDÜ

ÜLKÜ ANAOKULU PROBLEMİ ÇÖZÜLDÜ

Isparta

ISPARTA Ülkü Anaokulu'nun 2016-2017 yılı sonunda kapatılması yönünde yönetim tarafından karar alınmış ancak yine aynı yöneticiler tarafından yaz tatili boyunca öğrenci kayıt yaptırılmıştı. Okullar açıldığında kapatıldığını duyan veliler ise Isparta Valiliği'nde her Çarşamba Günü  düzenlenen "Halk Günü"ne katılarak konuyu Vali Şehmus Günaydın'a ilettiler.

Veliler ise mağduriyetlerin yaşandığını anlatarak Günaydın'dan yardım istediler. Vali Günaydın ise hemen olaya el atarak, tekrar bir sınıf oluşturulması için talimat verdi. Ve söz konusu olay ile ilgili soruşturma başlattı. Öğrenciler mağdur edilmemesi için bir sınıf açıldı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

öğrenci velisi

22 Eylül 2017 Cuma 11:17

Sayın Valim Akkent ilkokulunda ilkokul öğrencileri tam gün eğitim görüyor yani öğleden sonra 14:30 da okuldan çıkıyor. Bildiğiniz gibi okul dağın tepesinde çocuklarda toplam 4 sefer yapıyor. Düşünsenize aşağıdan dağın yukarısına kadar sabah tırmanış öğlen yemeğine eve geliş ve yemekten sonra tekrar okul için tırmanış kışın ise bu minik yavruların karda kışta tufanda tırmanışlarını gördükçe içim acıyor Dolayısıyla halsiz ve yorgun düşüyorlar .bunun yerine sabahçı ve öğlenci gibi 2 grup olsa

araslı

21 Eylül 2017 Perşembe 09:01

ilk haftaya göre öğrenci sayısı giderek artıyor. 1. sınıflarda ilk hafta 17 kişilik sınıf şimdi 30 oldu adresler kayıtlar tekrar kontrol edilmeli. gene işlerini gördüren ler var yani.

diğer

21 Eylül 2017 Perşembe 01:51

ülkü orta okuluna acil müdür istiyoz sayın valim okul cok karışık

Öğrenci Velisi

21 Eylül 2017 Perşembe 00:28

Okullarda müdürlükte çok duranların yerleri degissin.kireclendiler.okul aile birliklerine karışan müdürler bilhassa...

Evet

20 Eylül 2017 Çarşamba 19:43

Müdür ve müdür yardımcıları istifa etmeli

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR