26 Nisan 2024 Cuma

Ülkesini satan FETOCU üst düzey teröristler

Ülkesini satan FETOCU üst düzey teröristler

Isparta

161 kişinin şehit olduğu 1440 kişinin yaralandığı darbe girişimini planlayan FETOCU teröristler tek tek gözaltına alındı.

 


Vatanını satan o teröristlerin listesi;

Ülkesini satan FETOCU üst düzey teröristler

HABER KAYNAK : EN SON HABER 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandas

17 Temmuz 2016 Pazar 00:15

YAZIKLAR OLSUN , POLISIMIZIN , SIVILIMIZIN ve ASKERIMIZIN ÖLÜMÜNE HEMDE BU MILLETE KARSI KULLANARAK ÖLÜMÜNE SEBEB VEREN DARBECI TERERÖSTLERIN ALLAH BELASINI VERSIN! 4 KERE DARBE YAPILDI ILK DEFA BU MILLETIN BASINA BOMBALAR ATILDI! BALYOZ DAVASINDA IDDA ETTIKLERI DARBE GIRISIMINI BUNLAR KENDILERI YAPTI! ALLAH BU MILLETE VE DEVLETE ZEVAL VERMESIN! BÜTÜN BÖLÜCÜLERIN , KENDI MENFEATLERI ICIN MILLETI BIRBIRINE DÜSÜRMEYE CALISAN HAINLERIN, TERÖRÜSTLERIN, DARBECILERIN ALLAH BELASINI VERSIN!

vatandas

16 Temmuz 2016 Cumartesi 23:46

DARBECILER YARGILANMALI, EMIR ERI 20 YASINDAKI TESLIM OLAN ASKERI HUNHARCA KESENDE CEZALANDIRILMALI! O COCUGUN AILESINI DÜSÜNEMIYORUM BILE! ZIRA BU TESLIM OLAN ASKERLERI LINC EDENLERDE, YÜCE TÜRK MILLETININ VICDANINDA COK BÜYÜK YARA ACTILAR! ZIRA TESLIM OLAN DÜSMAN ASKERINI ÖLDÜRMEK BILE SAVAS SUCUDUR! DARBEYI PILANLAYANLAR MILLETIMIZI , POLISIMIZI VE KENDILERINE EMANET EDILEN ASKERIMIZIN CANINA KASTEDMISLERDIR , MÜSEBBIBLER DERHAL YARGILANMALIDIR!

cecen

16 Temmuz 2016 Cumartesi 23:17

İdamdan baska yol yok

yezitler

16 Temmuz 2016 Cumartesi 21:41

Bunlar hain şerefsiz vs vs. LAKİN dün ne olduğunu bilmeden emre itaat yapan mehmetçiğin başını kesen oros. çocuğu sakalını kıplesini itikatını diktiğimin ****ini bulup yargılayıp öldürmeyen bunlardan şerefsizdir.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR