02 Mayıs 2024 Perşembe

Isparta'da kazada sürücü öldü

Isparta'da kazada sürücü öldü

Isparta

HABER/ GİZEM SARIKAYA- Isparta’da sürücünün kontrolünden çıkan cip yol kenarındaki tabelaya çarparak şarampole uçtu. Kazada sürücü hayatını kaybetti.

Kaza Isparta - Keçiborlu karayolu 28. Kilometresi Yağbasan kavşağı mevkiinde meydana geldi. Medine Porsuk'un (37) kullandığı cip, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıkarak önce yol kenarında ki tabelaya çarptıktan sonra takla atarak şarampole uçtu. Kazada sürücü Porsuk olay yerinde hayatını kaybetti.

Cenazesi olay yerinde yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırılırken, jandarma tarafından kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Sürücü hatası

19 Nisan 2024 Cuma 20:45

Sürücüler lütfen yavaş gidelim sonuç

Kaptan Rıza

19 Nisan 2024 Cuma 18:18

Allah rahmet eylesin, ailesine ve yakınlarına ecir sabır diliyorum... Çift yol, çift yol yapılmıyor diye bağıranlar, şimdi ne diyorlar ki.... Hepimiz, ben de dahil tabiki çift yol yapılsın,istiyoruz her yere..Ama yapılması biraz gecikince,işte şöyle kaza oluyor, yok böyle kaza oluyor diye bağırınca, sanki çift yol da kaza olmuyor .Ecelin ne zaman, nerede geleceği belli değil.. Allah rahmet eylesin..

Medine

19 Nisan 2024 Cuma 17:18

Allah rahmet eylesin, ailesine başsağlığı diliyorum.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR