27 Nisan 2024 Cumartesi

UKRAYNALI DJ'DEN LAVANTA KOKULU KLİP

UKRAYNALI DJ'DEN LAVANTA KOKULU KLİP

Isparta

DAHA önce Antalya'da Tazı Kanyonu'nda klip çeken Ukraynalı DJ Katy Rise, yeni klibi için Isparta'nın lavanta bahçelerini tercih etti.Türkiye ve Akdeniz'in doğal güzelliklerinden vazgeçemeyen dünyaca ünlü Ukraynalı DJ Katy Rise, Antalya'nın Manavgat ilçesinde yer alan Tazı Kanyonu'nda çektiği klibin ardından, yeni klibi için Isparta'nın lavanta bahçelerini tercih etti.

Menajeri Can Caferoğlu ile ön çalışması gerçekleştirilen klibin çekimlerini ise Renat Buts yaptı.

KLİP ÇEKİMİ 1 HAFTA SÜRDÜ

Yerli yabancı binlerce ziyaretçinin fotoğraf çektirdiği lavanta bahçelerine, DJ mikseri ve müzik aletlerini taşıyan Rise, doğa ile iç içe klip çekti. Doğal bir stüdyo olan ve yılda 1 milyona yakın ziyaretçi alan Isparta'nın Kuyucak köyündeki lavanta bahçelerinde yapılan klip çekimleri, bir hafta sürdü. Klip görüntüleri montajlandıktan sonra ilk olarak özel bir müzik kanalında, ardından ünlü DJ'in YouTube kanalında yayınlanacak.

Akdeniz'i çok sevdiğini dile getiren DJ Katy Rise, 'Akdeniz'in doğal ve tarihi güzellikleri inanılmaz. Bu güzellikler içerisinde müzik yapmak ise benim için inanılmaz keyif verici" dedi. Ukraynalı DJ, bir sonraki videoyu kendi parçası için çekeceğini belirterek, 'Akdeniz'i çok seviyorum. Kendi parçam için çekeceğimiz video için yine bu bölgenin doğal ve tarihi güzelliklerinden faydalanacağız. Bu Antalya olabilir, Isparta olabilir. O da sürpriz olsun" diye konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Aydın

12 Ekim 2020 Pazartesi 18:29

Burada yorumcunun birinin yazdığı gibi ahlaksız olan ne var anlayamadım. Isparta’da da böyle yobazlar varmış demek ki.. Çocuk, yetişkin, kız, erkek demeden taciz ve tecavüz edenlere ses çıkarmayanların birden akıllarına müslüman oldukları gelivermiş. Bir de üstüne yorum beğenilerini manipüle ediyorlar. Sizin gibilerin farkındayız merak etmeyin.

hamd a cevap

12 Ekim 2020 Pazartesi 14:35

o senin düşüncen ben memnunum görüntüdende ülkemin reklamındanda. beğenmiyorsan gözünü kapatabilirsin veya görmezden gelebilirsin bukadar ağır gıybetli eleştiriye gerek yok içinde kalsın sayın müslüman kardeşim.

Vatandaş

12 Ekim 2020 Pazartesi 11:08

Bir klip için ne gerek varsa. Şarkı güzelse yanarlı dönerli klibi çak tutar zaten bu devirde klip izleyen mi var. Para çoksa bilemem.

Ahmet

11 Ekim 2020 Pazar 22:18

Ahlaksızlar, yazık yazık utanın

Ne güzel işte

11 Ekim 2020 Pazar 21:23

Sanatçı gelmiş, bedavaya memleketinizi tanıtıyor, daha ne olsun.. Hoşgelmiş..

Ahmet

11 Ekim 2020 Pazar 21:11

Tabi ki dünyanın en değersiz para birimine sahip ülkelerinden birini tercih edecek. Prodüksiyon maliyetini 10 da birine halletmek varken kalkıp Toskana'ya mı gidecekti?

Hamd

11 Ekim 2020 Pazar 15:33

Yarı cıplak bir yabancı Kuyucak'ı tercih etti diye övünüyoruz.. Bir resimle de yetinmeyip bir çok resmini koyuyoruz. Biz O'nu tercih etmedik. Şükretmeyi ve bereket görmeyi tercih ettik.

Klip önemli

11 Ekim 2020 Pazar 15:31

Koyun can derdinde kasap et

Hayret

11 Ekim 2020 Pazar 14:56

Kim dedi ya Ukraynalı diye ? Bizim mahallede oturuyor bu kız adı Kadriye

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR