25 Nisan 2024 Perşembe

UÇMAN DURMUYOR!

MHP'nin Milletvekili Aday Adayı İş Adamı Hüseyin Uçman, 44 mahalle muhtarı ile kahvaltıda buluştu. Uçman, mahallenin sorunlarını dinlerken kendi projelerini de anlattı.

Isparta

7 Haziran'da yapılacak genel seçim öncesinde MHP'den MilletvekiliAday Adayı olan Hüseyin Uçman, çalışmalarına hız verdi. Halk ile buluşmalarınısürdüren Uçman, bu kez 44 mahalle muhtarı ile kahvaltı da buluştu. Kahvaltıprogramına Muhtarlar Derneği Başkanı olmak üzere tüm muhtarlar ile MHP Merkez İlçeBaşkanı Vedat Yılmaz, Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz, il yöneticilerinden İsmailÖzer Özgül, Ali Özgüleş, Afşin Ceyhan ,Osman Sinan ve Önder Topçu katıldı.


Toplantıda Uçman kendi projelerini anlatırken, muhtarlarındasorunlarını dinledi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

rast

03 Mart 2015 Salı 14:00

pastalar börekler boşu boşuna sıralamaya dahi giremeyeceksin.eninde sonunda göreceğiz.ısparta da başka kimse yok mu da seni aday gösterecekler.geç bunları.

+32

03 Mart 2015 Salı 13:50

koçum neden üstüne aldın.neden açıklama gereksinimi duydunsu akar yolunu bulur.

mhp'liler diyene cevap

02 Mart 2015 Pazartesi 20:23

Ülkü Ocakları başkanı davet edilen her adayın toplantısına veya organizasyonuna davet mümkün olduğunca katılıyor. Ziya Nuhoğlu'da bugün Ülkü Ocakları BAşkanımız Akif Çapraz'ı ziyaret etti. ve Ülkü Ocakları başkanı İLK DEFA bir aday adaylıyla ilgili yorumda bulundu. haber sitelerinde görebilirsiniz

sengetli

02 Mart 2015 Pazartesi 16:59

kesinlikle bu aday için demiyorum.bütün adaylar için aynı şey.artık bıktık ya.her seçim öncesi aynı şeyler.ya tek başına iktidar olcaksınki proje vs. yapasın.olmadıktan sonra hepsi ****.insanları uyutmaya devam.

+32

02 Mart 2015 Pazartesi 15:14

MERAKIMDAN SORUYORUM,BU MHP NİN BAŞKA VEKİL ADAY ADAYI YOK MU DA,OCAK BAŞKANI, İLÇE BAŞKANI,HEP BU ADAY ADAYI ARKADAŞLAR BİRLİKTE DOLAŞIYORLAR.Bİ SEBEBİ VAR MI Kİ ACABA

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR