24 Nisan 2024 Çarşamba

UÇMAN'DAN MEHTERANLI ADAYLIK AÇIKLAMASI

İşadamı Hüseyin Uçman, MHP'den milletvekili aday adaylığı açıklamasını halka yaptı.

Isparta

'Halk Adamı' sloganıyla yola çıkan İşadamı Hüseyin Uçmanbugün Belediye İşhanı önünde MHP'den Isparta milletvekili aday adaylığıaçıklamasını halka yaptı. Açıklama öncesi Isparta Belediyesi Mehteran Takımıvatandaşlara bir gösteri sundu. Ardından kürsüye çıkan Uçman, şunları söyledi:

 

"12 yıllık AKP iktidarı gül şehri Isparta’mızı adetacezalandırmış hep görmezden gelmiştir.

 

Ekonomide çizilen pembe tablolara rağmen, Isparta BelediyeBaşkanının çabaları hariç iktidar yetkilileri Isparta’daki işsizliğin önünegeçmek için çaba göstermemişlerdir.

 


İktidar vekillerinin laftan öteye gitmeyen yatırım yalanları, -her yıl bir çok vatandaşımızın can ve mal kaybına yol açmasına rağmen tüm memleketi duble yola boğan ama Dereboğazı yolu 12 yıldır programında olmayan , Bir türlü teşvik programı kapsamına sokulamayan, Hızlı tren beklerken, kendi trenine dolmuşlarla taşınarak binmek zorunda bırakılan,Geçmişte Antalya ili ile yarışırken bugün burdur’un gerisinde kalan bir Isparta haline geldik.

 

Isparta'yı sadece seçim zamanı hatırlayan bu iktidarın artık suyu ısınmıştır.

 

Çizilen tüm bu karanlık tabloya rağmen Türk Milleti’nin geleceğe umutla bakmasını sağlayan tek bir dayanağı vardır. O da Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Milliyetçi Hareket Partisi güçlü kadroları ile iktidarahazırdır.

 

Milletimizi düştüğü bu darboğazdan kurtarmak için kolları sıvayan Bilge Liderimiz sayın doktor Devlet Bahçelinin öderliğinde,Milliyetçi-Ülkücü Hareketin, başarmaktan, iktidar olmaktan, insanımızın yüzünü güldürmekten başka hiç bir seçeneği yoktur.

 

Uzak hedefleri kucaklamak, hayal gibi görünen ülkülerin peşinde koşmak ancak ve ancak, gönlü, yüreği, vicdanı ve ruhu büyük olan ülkü erlerinin harcıdır. Bu harç sizlerin mizacınızda ve ruhunuzda vardır, bu haysiyet sizlerin ve aziz dava arkadaşlarımın ortak ismi ve özelliğidir.

 

7 Haziran'da Türk Milletinin Dirliğinden ve Birliğinden yanaolan herkese kapımız açıktır. Hiç bir aday arkadaşımızın derdi kaçıncı sıradanaday olup olmayacağı değil, ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve milletimizinrefahıdır.

 

Milletimiz çok iyi bilmektedir ki; Yeri geldiğindeÜlkücüler, vatanı ve milleti uğruna Kılıçkıran gibi canını vermekten, Fıratgibi kanını akıtmaktan hiç çekinmemişlerdir. Yeter ki, bayrak inmesin, ezandinmesin vatan bölünmesin.

 

Önümüzde ki seçimler Milletimiz adına var olup olmamamücadelesidir. Burada sizlerin huzurunda söz veriyorum.

 


7 Nisanda kesinleşecek olan Milletvekilliği Adaylığısıralamasında olmamam veya kaçıncı sırada bulunacağım davama olan inancımızerre kadar etkilemeyecektir. Biliyorum ki Ülkücü Hareketin içinde en şereflimertebe neferliktir. Hiç bir Ülkücünün Davasına ve yol arkadaşlarına küsmelüksü yoktur. Aday olayım veya olmayım bugün ki azmimden, heyecanımdan vekararlılığımdan hiç bir şey kaybetmeden mücadeleme devam edeceğim.

 

Ben bugün burada Isparta sokaklarında saygıdeğer Ispartahalkımla birlikte aday adaylığı açıklamamı yapıyorum, çünkü ben içinizdebüyüdüm, içinizden biriyim. Düğünümüz oldu beraber oynadık, cenazemiz olduberaber ağladık, Allah nasip eder milletvekili olursam yine sizlerle vesizlerin içinde olacağım.

 

Emeklimiz için çabalayacağım, esnafım için koşturacağım,işçim için saldıracağım, çocuklarımız ve gelecek nesiller için ıspartamınkaybettiği değerleri yeniden yerine koymak için gecemi gündüzüme katıpçalışacağım çalışacağım çalışacağım.""










YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

AMAN AMAN KALSIN BİZİM HUZURUMUZ YERİNDE ALLAHA ŞÜ

16 Mart 2015 Pazartesi 12:05

BU GÜZEL ÜLKEM 90 YILDIR ÇOK DUYDU BU MASALLARI ARTIK İNSAN LAR EN BAŞTA HUZUR İSTİYOR..BAKIYORUM ŞÖYLE ÜLKEDE HUZURU GÜVENİ BOZULMASIN DİYE HÜKÜMET İKTİDAR ELİNDEN GELENİ YAPIYOR.DİYER TARAFTAN HUZURU GÜVENLİĞİ SAĞLAYACAK GÜVENLİK PAKETİNE KARŞI ÇIKAN BİR DÖRT TANE MUHALEFET GRUBU VAR.ARALARINDA MALESEF MHP DE VAR EEE KARDEŞİM SEÇİM GELDİ.HALKIN ARASINA GİRDİĞİN ZAMAN SİZE GÜVENLİK PAKETİNE NEDEN KARŞI ÇIKIYORSUNUZ SORUSUNA NASIL BİR CEVAP VERECEKSİNİZ.TABİKİ CEVABI YOK.AMA MHP ÇOK HATA YAPIYOR

YİNE YENİDEN BAŞKA YOK

16 Mart 2015 Pazartesi 11:52

BEN ISPARTA DA 20 YILDIR SEYYAR SATICILIK YAPITORUM.GÜNDE NEREDEYSE 10 KM DOLAŞIYORUM. GEÇTİĞİMİZ DÖRT YIL BOYUNCA DÖRT TANE M.VEKİLİMİZDEN SADECE AKP M.VEKİLLERİ İLE TANIŞA BİLDİM.NE MHP DEN SN.NEVZAT BEY NEDE CHP DEN SN A.HAYDAR BEY İLE NEDEN SE HİÇ ISPARTA SOKAKLARINDA VE CADDELERİNDE GÖRMEK MÜMKÜN OLMADI..ŞİMDİ DÜŞÜNÜYORUM.TABİ SEÇİLDİKLERİ PARTİLERDE İKTİDAR GÜCÜ OLMADIĞI İÇİN KARŞISINA ÇIKAN VATANDAŞLARA HİZMET KONUSUNDA YARDIMCI OLAMADIKLARI İÇİN HALİYLE GÖREMİYORSUNUZ.NORMALDİR.

Mustafa keskin

16 Mart 2015 Pazartesi 10:16

Yürü be uçman ,bu ülke senin gibi birikimi insanlara ihtiyacı var..MHP'li olarak senle gurur duyuyorum...AKP'lilerin bile sana oy verecek ..mhp dört alır sayende...tarihi fırsatı mhp kaçırmaz,,senin değerini bilirler inşaallah,,,ıspartada mhp nin birinci olması senin gibi değerli insanlar sayesinde olacak...sloganımız çekerse uçman,,,4 çeker....

!!!!

16 Mart 2015 Pazartesi 09:45

BU YENI TAKTIK KARSI PARTIDE HALKIN ISTEMEDIGI ADAY ADAYI SISIRILIYOR , GÜNDEMDEN DÜSÜRÜLMÜYOR KI, DIGER PARTIYI KAZANDIRSIN! BU SEBEBLE BU YENI TAKTIK UYGULANIYOR! AYRICA YORUM SAYISI GAZETEYE ILGININ NE KADAR OLDUGUNU GÖSTERIR DEGILMI?

Mehmet şahin

16 Mart 2015 Pazartesi 00:13

Mustafa zorlular,cabıoğlular,cemalettın cevherler,rasih demirciler ve niceleri aday değiller MHP'nin aday adayı uçman,,,halk adamı,Bilge kişilik,dava adamı,, iş adamı,,uçan adam,,helva dağıtıp halkını düşünen,iyikliksever,,mhp ye böyle aday adayı gelmedi şimdiye kadar,,proje adamı,,,Tunceli'de başkanının yanında,,ıspartada halkının yanında,,akp bile destekliyormuş ,,gönülden yanındayız uçman,,,uç artık,,ıspartayıda uçur mhpyide...uçan adam...Isparta'nın başına talih kuşu kondu...

323232

16 Mart 2015 Pazartesi 08:40

yaşasın yalakalık, yaşasın yalakalık.Sayın Şahin Sen Zikrettiğin isimlerin hasbal kadar tükürdüğü tükrük olamassın. onlar ama iyi ama kötü hepsside bu partiyinin bayrağını ileri ****ürmek için aday olmuşlar. kirli çamaşırları dökersek kirli çamaşırların altında kalırsınız. sokağa çıkamassınız. oturun oturduğunuz yerde işinize bakın. yalakalığınıztı yine yapın ama doğrudan yapın.

yalnız kurt

15 Mart 2015 Pazar 17:43

apoyu 1 sıradan ıspartada akp koyarsa 400 kesin illa ayakkabı kutusu.....

Mehmet as

15 Mart 2015 Pazar 16:01

Arkadaşlar,,bu adamı destekliyormuş görünenler bile hep gülüyor..anlayamadım..akp ve CHP daha ciddi gidiyor..mhp illere duyurulur..

ulkucu

15 Mart 2015 Pazar 14:27

ucmanin beyenmedigi yorumlari siliyorsunuz guzelmis bu habercilik.halkin adami basligi ne halkin yorumunu sildirmek mi .

hicran

15 Mart 2015 Pazar 12:16

İşte bu yüzden Akp seçimlerde hep 1.partí

hadi ucman

14 Mart 2015 Cumartesi 17:25

ak partililer olarak senin 1. sira olmani biz senden fazla istiyoruz. keskee

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR