18 Nisan 2024 Perşembe

Uçak seferleri

Türk Havayolları kış tarifesi nedeniyle 3 Kasım’dan itibaren Isparta-İstanbul arasındaki sefer sayısını haftada 4 güne düşürüyor. Uçuş saatlerinde ise bir değişiklik yapılamayacak.

Isparta

Türk Havayolları Isparta-İstanbul arasındaki uçuşseferlerinde kış tarifesine dönüyor. Bu nedenle şuanda haftada 7 gün olanuçuşlar 4 güne düşüyor. Uçuşlar Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleriolacak. Uçuşların saatlerinde ise bir değişiklik yapılmadı. Sefer sayısınınazaltılmasının nedeninin kış aylarında yolcu sayısının düşmesi olduğuöğrenildi.

 

KOTİL GÜNDE 2 SEFER SÖZÜ VERMİŞTİ

 

Öte yandan THY Genel Müdürü Temel Kotil Temmuz ayındaIsparta’ya yaptığı ziyarette İstanbul’dan yapılan günde bir uçuş seferininyeterli olmadığını söylemişti. Kotil, e 1 seferin yeterli olmadığını belirtenKotil,  “Günde 2 kez sabah akşamuçmuyorsak yolcularımıza yeterli hizmeti veremiyoruz. Biz 2 sözünü verdik. Amabu hemen olmaz. 2015 bütçesi henüz bitmedi ama inşallah 2 sefere çıkartırız.Türkiye’de 2 uçmadığımız az yer kaldı. Isparta’da çok önemli yerlerin birtanesi” şeklinde konuşmuştu. Kotil’in bu sözü üzerine 2015 yılındaIsparta-İstanbul sefer sayısının günde 2’ye çıkartılması bekleniyor. Ancak kışaylarında yolcu sayısındaki düşüş nedeniyle sefer sayısında azalmaya gidiliyor.


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

doğru

14 Ekim 2014 Salı 18:26

acaba bu kararın neresi sürpriz? kış döneminde yoğunluğun olmayacağı aşikar. uçuş maliyetlerini düşünürseniz şirket politikası gereği yerinde bir karar.

malesef

14 Ekim 2014 Salı 11:38

malesef ıspartalı,cok degerli markaları ve mekanları hic etmekte bire birdir.dikkat edin en lüx mekanları 3 ay sonra hic etmektedir.parayı kazanırken takla atar kazıklar ama harcanmaya geldımı sankı karsısındakı harap ve bitap dusmus isletmeci,esnaf vs...ıspartalıya yatrıım yapılmaz,ogrenciye yap yatırrımını.ıspartalıdan bırsey bekleme.

SONUÇ

14 Ekim 2014 Salı 10:19

4 3E DÜŞER 3 DE 2 YE DERDEK DERKEN HAFTADA 1 SEFER OLUR ISPARTA BÖYLE BİR YER MAALESEF

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR