20 Nisan 2024 Cumartesi

TUTUKLANDILAR

Isparta’daki 4 ayrı adresten 3 motosiklet ve bir oto teybi ile Burdur’un Ağlasun ilçesinden 1 adet motosiklet çaldıkları öne sürülen 2 şahıs, Hırsızlık Bürosu polisinin yaptığı çalışmalar sonucu yakalandı. Adliyeye sevk edilen 2 şüpheli, tutuklandı.

Isparta

Isparta’da 4 motosiklet hırsızlığı ile bir otodan teypçaldıkları iddia edilen 2 şahıs polis ekiplerinin titiz çalışmaları sonucuyakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Isparta’da meydana gelen bir adetotodan hırsızlık ve 3 adet motosiklet hırsızlığı ile Burdur’un Ağlasunİlçesi’nde meydana gelen bir motosiklet hırsızlığı olayının failleri Isparta’dayakalandı.

İddiaya göre, Hisar Mahallesi’ndeki bir araçtan oto teybi,Davraz Mahallesi’ndeki 2 ayrı adresten 2 motosiklet hırsızlığı, Burdur’unAğlasun İlçesi’nden 1 adet motosiklet hırsızlığı olayına karıştığı öne sürülenS.T. ile Kepeci Mahallesi’ndeki bir adreste meydana gelen motosiklet hırsızlığıolayına S.T. ile birlikte karıştığı öne sürülen G.D. Asayiş Şube Müdürlüğü’nebağlı Hırsızlık Bürosu ekiplerince Karaağaç Mahallesi’nde yakalandı.

Gözaltına alınan şahısların emniyetteki sorgularında bulunan4 motosiklet M.A.A. – E.Ç. – F.Ç.  veİ.İ.’ye teslim edilirken, söz konusu oto teybi de ortaya çıkarılarak H.G.isimli sahibine teslim edildi.

Öte yandan emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevkedilen S.T. ile G.D.’nin, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevinegönderildiği öğrenildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR