27 Nisan 2024 Cumartesi

TUTUKLANDILAR

ISPARTA'da 'resmi belgede sahtecilik, haberleşmenin gizliliğini ihlal ve iftira' iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında 2'si görevden ihraç edilen 3 polis tutuklandı.

Isparta

Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde haklarında,'görevleri gereği düzenlemeye yetkili oldukları resmi belgede sahtecilik,haberleşmenin gizliliğini ihlal ve iftira' suçlarından yürütülen soruşturma kapsamında, 20 Ocak'ta gözaltına alınıp mahkemece serbest bırakılan 2'si meslekten ihraç edilen 3 polis, İzmir'de yürütülen bir başka soruşturma kapsamında aynı suçları başkalarına yönelik işledikleri iddiasıyla Isparta'da bugün tekrar gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Isparta 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkarılan; Isparta Emniyet Müdürlüğü eski İstihbarat Şube Müdürü Peyami Baykara, eski komiser yardımcısı Mehmet Şanverdi ile polis memuru Ergün Aksu tutuklandı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

hakkınızı arayın

20 Mayıs 2015 Çarşamba 19:21

buradan belediyecilere yani 2012 de tutuklanan ve 4 vaya 5 ay hapis yatan belediyecilere sesleniyorum. pısırık olmayın açın sizde davanızı hem tazminat isteyin hemde bu adamların en ağır cezadan yargılanmalarını isteyin. eliniz kolunuz o zaman bağlı idi şimdi serbestsiniz. cesaretli olun..

sertce

20 Mayıs 2015 Çarşamba 14:33

eeee keser döner sap döner ne yapalım,Belediye davasında da usulsüz ve gerçek dışı dinlemeler kriminal raporlarıyla ispatlanmıştı,ama meğer esas adalet ALLAH ın adaleti imiş....

kim

16 Mayıs 2015 Cumartesi 21:20

cezasını çeksin

ahmet

16 Mayıs 2015 Cumartesi 00:03

Bunlar tamam.Sıra bunların korudukları abileri ve siyasilerde.

VATANDAŞ

15 Mayıs 2015 Cuma 19:16

KESER DÖNER SAP DÖNER BİR GÜN GELİR HESAP DÖNER . BİLMİRMUYDUNUZ ADAM GİBİ GÖREVİNİZİ YAPSAYDINIZ BÖYLE OLAZDI HANİ SİZ YORUM YAPAR RAPOR RAZIYORDUNUZ ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN ÇIKMAZ DİYE YAPAR . EDER .SUÇA MÜSAYİT GİBİ ŞİMDİ SIRA BİZDE YAPMISSINIZDIR YİNEDE EŞLERİNİZE ÇOCUKLARINIZA ALLAH SABIR VERSİN ONLAR HAKKETMEDİ AMA SİZİ BİLMEM

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR