19 Mart 2024 Salı

TÜRSAB ÇALIŞTAYI LAVANTA TURİZMİNİ ARTIRDI

ISPARTA Valisi Şehmus Günaydın öncülüğünde Isparta'da Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) tarafından düzenlenen çalıştaş sonrasında lavanta turizmi adeta patladı.

Isparta

Turizm potansiyelini tanıtmak, sürdürülebilir turizm için yapılması gerekenlerin belirlenmesi amacıyla yapılan çalıştay sonrasında yerli turistte büyük bir artış yaşandı. 
Çalıştay öncesinde lavanta turizminde gözle görülür bir artış yaşanmamıştı. 2016 yılında ziyaretçi sayısı 21 Bin kişi iken, 2017 yılında ise 90 Bin kişi lavanta tarlalarını ziyaret etti. En ilginç bilgi ise Keçiborlu Üstündağ Otel'de 2016 yılında konaklayan kişi sayısı 241 iken, 2017 yılında bu sayı Bin 871 kişiye çıktı. 
TÜRSAB çalıştayında seyahat acentelerine yapılan sunum sonrasında Kuyucak Köyü'ne götürülmeleri ve orada tanıtım yapılması yerli turistin artmasını sağladı. 
 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

.

26 Eylül 2017 Salı 13:12

istanbul ankara izmir ve antalya istikametinden gelen turistler keçiborlu dörtyolundaki labirent gibi olan köprüde hep şaşırıyor yanlış yola giriyor oraya KUYUCAK KÖYÜNÜ gösteren levhaların biran önce yapılması lazım.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR