18 Nisan 2024 Perşembe

TÜRKİYENİN EN STİL KADINI ISPARTALI YİNE ÖDÜL KAZANDI

İşte Benim Stilim All Star Ezgi Ünal Filiz Akın Performansı Damga vurdu

Isparta

İşte Benim Stilim All Star Ispartalı Ezgi Ünal Filiz Akın performansı. İşte Benim Stilim All Star  Yeşilçam eleme gecesi Ispartalı Ezgi Ünal Filiz Akın oldu.

 

İşte Benim Stilim All Star 20 Kasım Cuma eleme gecesindeEzgi Ünal, Yeşilçam konseptini sergiledi. Ezgi Ünal Yeşilçam konseptinde FilizAkın'ın Eminem filmini canlandırdı. İşte Benim Stilim All Star 20 Kasım 2015 Cuma akşamı yayınlanan “Yeşilçam” konseptli gala gecesinde 3. sezon birincisi Ezgi Ünal“Emine” filmindeki Filiz Akın’ı canlandırdı.

 

10 BİN LİRA PARA ÖDÜLÜNÜ EZGİ ÜNAL KAZANDI

 

Ezgi Ünal Filiz Akın performansı ile İşte Benim Stilim AllStar 20 Kasım Cuma eleme gecesinde 10 bin lira para ödülünü kazanan isim oldu.

 

Ezgi Ünal Kimdir

 

Çoğu zaman kıpır kıpır halleri ile dikkatleri çeken Ezgi yarışmaya illa kazanmak için katılmadığını söylemekte ve çocukluğundan beri kurduğu hayalinin, ünlü olmayı başarmak olduğunu söylüyor. Aslen Isparta’lıolan Ezgi 4 yıl önce okumak için İstanbul’a taşınmıştır.

 

Moda tasarım mezunu olduğu için dikkat çeken kıyafetlerinikendi dikiyor. Ezgi Ünal’ı daha öncesinde ekranlarda görmüştük diyenler haklı.Kanal D’de yayınlanmış olan Alabora yarışmasına katılmıştı Ezgi Ünal. Açık açık İşte Benim Stilim’e ünlü olmak istediği için katıldığını söylüyor.

 




İŞTE O BİRİNCİ OLDUĞU AN 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR