25 Nisan 2024 Perşembe

TÜRKİYE ORTALAMASININ ÜZERİNDE OY ALDIK

TÜRKİYE ORTALAMASININ ÜZERİNDE OY ALDIK

Isparta

Basın Kulübü'nün canlı yayınına katılan AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel samimi bir itirafta bulundu. Isparta'nın MHP'nin kalesi olmadığının altını çizen Özel ,"bizim hatalarımız nedeniyle 2 dönemdir belediyeyi MHP kazanıyor" dedi.


 Milletvekili Özel, şöyle konuştu: "2011 yılında da yüzde 54 oy oranı almıştık. Şimdi onun üzerinde aldık. Her seçimin değerlendirmesi kendi içinde yapılması lazım. Yerel seçim adayıyla Erdoğan'ı mukayese   etmek mümkün değil. Halk ilkkez Cumhurbaşkanını seçti. Bir dahaki Cumhurbaşkanı seçiminde ancak mukayeseedilebilir. 


Türkiye ortalamasının üzerinde bir oy oranı ile Cumhurbaşkanını seçeriz diyorduk. Biz Isparta'da ortalamanın üzerine çıktık. İllersıralamasında da 41. Sıradayız. Partimiz kurulduğu yıldan beri Isparta'da herzaman birinci parti olduk. Yerel seçimleri 2 kez kaybetsek de il genel meclisinde birinci parti olduk.



Gelendost, Gönen ve Uluborlu'da il genel meclisi oylarımıza göre oylarımız artmıştır. 2011 ve 2014 seçimlerine göre oylarımız geri gitmemiştir. Burası MHP'nin kalesi falan değil. Bir zaman Doğru Yol'unkalesiydi. Yanlış karar ve hatalarımızdan dolayı MHP 2 dönem belediyeyikazandı. Bu MHP'nin kalesi anlamına gelmiyor. Bize destek veren vermeyen tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz.


Isparta'da elbette daha yüksek oy oranlarına ulaşabiliriz.Isparta'nın birlikte iş yapma iradesine kim katkıda bulunuyorsa ona teşekkür etmemiz lazım. Siyasi tercihi seçimde yapıyoruz. Ondan sonra Isparta için birliktelik yapalım. Hastanenin inşaatı için başkana teşekkür ettik.


 Ama halen imzada bekleyen evraklar var. Bir takım şeyleri bahane etmeyelim. Daha hızlıçalışma yapalım. Müteahhit orada birtakım çalışmalar yapıyor ama evrakların imzalanması gerekiyor. Ben öğrencilik yıllarımda Erdoğan belediye başkanıydı.20 yıldır kendisinin yanındayım. Muhtar bile seçilemez diyenler oldu. Şimdi cumhurbaşkanı oldu. AK Parti ve Erdoğan bize çok şeyler kattı. Ona güzel biryol arkadaşlığı yaptığımız için devletin en tepesine yüzde 52 oyla seçtirdiğimiz için onurunu, gururunu ve sevincini yaşıyoruz. Bu herkese nasip olmuyor.


Çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu tarihin çöp sayfasına gitti.Bu seçimden muhalefet iyi bir ders çıkarması gerekiyor. Demeli ki ben vatandaşave millete niye yaranamıyorum. Neden millet bana oy vermiyor? O partilerde koşturanların, teşkilatların ne günahı var? Sen çalışacaksın yukarıda temelolmayan bir çatı oluşturacaksın, artık muhalefet bu seçimden sonra kendisinibir çek eder. Karaya ak demeyen bir muhalefet getirip Türkiye ve Isparta'yı daha ileri götürebiliriz.


Ben inanıyorum ki bizi desteklemeyenler, bize ve Erdoğan'a oy verenler bile keşke ben de oy verseydim, diye düşüncelerinin olduğu kanaatindeyim. Katılım oranı düşüklüğünden bahsediyorlar. Diğer ülkelerde katılım olsun diye bonuslar veriyorlar. Bizim katılımımız düşük değildi. "

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

DEMOKRAT

14 Ağustos 2014 Perşembe 12:52

VEKİL BEY SİZİN ŞU ISPARTADA YAPTIGINIZ NEYİ GÖRDÜK Kİ??? SADECE YAPTIGINIZ HATALARI GÖRÜYORUZ CÜNKÜ BAŞKADA YAPTIGINIZ BİRŞEY YOK, SANAYİDE OTO GALERİLERİNDE BOYA VE İZOLASYON MAĞZALARINDAN BİR ZAHMET SOKAĞA ÇIKINDA ETRAFINIZDA NELER OLUYOR BİR BAKIN... BELEDİYENİN YAPTIGI YOLU ELEŞTİRECEGİNİZE YILAN HİKAYESİNE DÖNEN ANTALYA YOLUNA BİR ÇÖZÜM BULUN... İZMİR İSTANBUL ARASI OTOBAN YAPILIYOR NEREDEYSE BİTECEK SİZ SADECE CEVRE YOLUNU BİTİRTEMEDİNİZ BUNU SİZİN SİYASETİNİZ???

ıspartalı bozkurt

14 Ağustos 2014 Perşembe 12:04

recep bey ısparta kimsenin kalesi değildir ama mhp ye laf atma ben bir mhp li olarak oyumu erdoğana verdim sebebi de chp ile ortak aday diretmesini ve çıkarılan adayı kendimize yediremedim artık liderlerin dayatma siyaseti bitmeli liderler ders alıp tabanın sesini dinlemeli erdoğana mhp camiasından çok oy geldi ama bu oylar akp ye verilmemiş , partinin başındaki zatı muhterem bahçeliye bir kırmızı kart göstergesidir.

Dilaver ertan

14 Ağustos 2014 Perşembe 11:40

Ispartada Recep i kimse tanımıyor.Isparta dışındaki hemşehrilerimiz zaten bilmiyor.Seçim akşamı yaptığı konuşma çok çirkindi.Gözleri kıpkırmızı ve korkunçtu.

Recep

13 Ağustos 2014 Çarşamba 23:13

Bu oylar başbakanımıza verilen oylardır. Seçim sürecinde Isparta'da görünmeseydiniz. Başbakan daha fazla oy alırdı. Bu oy oranından kendinize pay çıkarmayın

Dost

13 Ağustos 2014 Çarşamba 19:27

Seçim çalışmalarına katılsaydınız sizi gören RTE ye oy vermekten vazgeçerdi.İyiki ortalıkta fazla görünmediniz.sakın 2015 te adaylık düşünmeyin %35 Lere ineriz mazallah.istersen anket yaptır.Her gittiğim yerde parti adına sizi savunmaktan bıktım.

BAY KUŞ

13 Ağustos 2014 Çarşamba 18:09

SEN VE BALABANIN SAYESİNDE ISPARTA 10 YIL GERİYE GİTTİ.ANKARA BUNU NE YAIKKİ GÖREMEDİ.GİDİŞİN TEZ OLUR KURTULUR BU ISPARTA SİZLERDEN

YENİŞARLI

13 Ağustos 2014 Çarşamba 17:04

Yenişarda BİLĞİÇ efendinin gösterdiği aday miletten 150 fark yedi şimdi aynı yenişarlı catı adaya 150 fark attı. o aday ve ekibi hala ilçe yönetiminde duruyor ve utanmadan başbakana verilen oyun davullu zurnalı kutlamasını yapıyor bu ne pişkinlikdir anlamış degil yenişarlı. Yanlış hesaplar hep bagdattan döner bu böyle biline..

VATANDAS

13 Ağustos 2014 Çarşamba 15:47

GENEL SECIMDEDE SIZIN ADAY OLMANIZ %100 YANLIS OLUR ! INANMASSANIZ DENEYINDE GÖRÜN SONUCLARI ! CÜNKÜ SEVILMIYORSUNUZ HIC KIMSEYE NEZAKETINIZ OLMADIGI ICIN VE BIR IS BASARAMADIGINIZ ICIN ISPARTADA!

EĞİTİMCİ

13 Ağustos 2014 Çarşamba 14:48

Bence sizin ve diğer vekilimizin istifa etmesi gerekmektedir.Yanlış aday falan laf atmayın cemaat bize kaybettirdi hiçbir cemaat oy vermedi siz bu on ay boyunca artık iyi esnaf ısparta tarafından bilinen millet vekiliğine önerin maşallah doğruyolcuları partimize meclisine doldurdunuz lütfen yeter bırakın artık

AK PARTİLİ

13 Ağustos 2014 Çarşamba 14:38

Sayın Recep ÖZEL Bey,yerel seçimlerdeki yanlış aday seçiminizi anlamış olmanız sevindirici ama bu size defalarca izah edilmesine rağmen o gün gerçekleri görmek size çok zor geldi. Hep umutsuz adayların peşine düştünüz. Göz göre göre bazı belde ve belediyeleri kaybettirdiniz. İl ve ilçe teşkilatı yanlı davranıp yerel seçimi kaybetmemize sebep oldunuz.Bu millet partiye değil adama göre oy verir yerel seçimlerde.

ak

13 Ağustos 2014 Çarşamba 14:02

bencede sonuçlar iyi okunmalıdır. belediye başkanlıkları kaybedilen ilçelerdeki oy oranları kıyaslanmalıdır. örnekler merkez, yalvaç Şarkikaraağaç Yenişarbademli. acaba adaylar yanlış seçilmiş olabilir mi?

mehmet

13 Ağustos 2014 Çarşamba 13:42

%56 oy alınca hemen balaman ve uzaktaşa bahane buluyorsun. Birde tam tersini düşün Isparta MHP nin kalesi ama MHP kötü aday çıkarttığı için oylar tayyip erdoğana gitti dersem ne diyeceksin saf saf konuşuyorsun sap ile samanı karıştırma 2 dönem kaybetmişsin birader

SECMEN

13 Ağustos 2014 Çarşamba 12:48

ISPARTA HIC KIMSENIN KALESI DEGIL ! BURADA SIYASILER KISILIKLERIYLE VE ICRAATLERIYLE ,CALISKANLIKLARIYLA KAZANIRLAR ! ONA BUNA SLADIRARAK DEGIL ! 56000 KISI EKMELEDDINI TANIMADIGI ICIN OY KULLANMADI; YANI BIR NEV´I IZN VERDI ERDOGANIN KAZANMASINA !

Isparta

13 Ağustos 2014 Çarşamba 12:37

Sayin özel sürekli secim calismasi yapmaktan ve birilerine nezaketsiz davranmaktan bir türlü hizmet getiremedin ispartaya . Sayin basbakan ülke genelinde yaptigi hizmetler karsiliginda aldi bu oylari . sen cene yapmakla ispartadan oy alacagini saniyorsan cok yaniliyorsun maalesef .

mahmut aksu

13 Ağustos 2014 Çarşamba 12:23

ihsanoğlu tarihin çöp sayfasına gitmiştir dediğiniz kişi bu ülkenin 3 cumhurbaşkanı adayından biridir. 2015 milletvekil seçimlerinde partiniz sizi aday göstermese bizdemi aynı şeyi yazacağız. küçük dağları biz yarattık havasından çıkamadığınız sürece ısparta halkı sizi hep hak ettiğiniz yerde tutacaktır.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR