19 Mart 2024 Salı

TÜRKİYE, ISPARTA’YI KONUŞACAK

Isparta Belediyesi İstanbul yolu Emniyet Müdürlüğü binası önünden Çünür Kavşağına kadar olan servis yolundaki asfalt çalışmalarına gece de devam ediyor.

Isparta

Tüm kaldırımların yapıldığı yolda üniversiteye kadar bisiklet yolu da oluşturuluyor. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen gece asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Günaydın, “Türkiye, Isparta’yı konuşacak. Isparta’yı dünya şehri yapmak istiyoruz. Bu da çalışmakla oluyor. Bu hedefimize ulaşmak için geceleri de çalışıyoruz” dedi.

Gece devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, kaldırım kilit taşlarının döşendiğini, caddenin genişliğinin İstanbul yolundan daha geniş olduğunu kaydederken, caddede kırmızı kod çalışması yapıldığını dile getirdi. Caddede herhangi bir su birikintisinin yaşanmayacağını çalışmaların buna göre gerçekleştirildiğini anlatan Başkan Günaydın, gündüz olduğu gibi gece de çalışmaların devam ettiğini belirtti. İstanbul yolunun asfalt çalışmalarının belli bir bölümünün tamamlandığını kaydeden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, şehir düzeninin oluşturulduğunu, altyapısıyla birlikte yolun asfaltlandığını aktardı. Hiçbir konuyu atlamadan çalışıldığını anlatan Başkan Günaydın, caddenin eski halinde su birikintilerinin oluştuğunu ancak yaptıkları çalışmalarla bunların tamamen düzeltildiğini kaydetti. ‘Isparta Belediyesi olarak hatalı yerleri kökünden düzeltiyoruz’ diyen Başkan Günaydın, yolun eski halinin çok kötü olduğunu hatta dağ yolu gibi gözüktüğünü dile getirerek, “Yolumuzu belli bir düzene soktuk. Isparta’nın en güzel caddesi olacak demiştim. Bunu görüyorum” dedi.

Orta refüjlerin 2 metreden yer yer 10 metre genişliğe kadar ulaştığını kaydeden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, dikim sezonu ile birlikte orta refüjlerinde yeşillendirileceğini aktardı. Isparta’yı temsil edecek olan güllerle orta refüjlerin donatılacağını aktaran Günaydın, “Orta refüjlerimiz güllerle donatılacak. Gül coşkusu yaşanacak. Geçen sezon 260 bin gül dikimi gerçekleştirdik. Hedefimiz bir milyon gül demiştik. Buna ulaşacağız. Bunun yanında ağaç dikimlerimiz de devam ediyor. Isparta’yı yine yeşil Isparta yapma düşüncemiz vardı. Senelerin verdiği mücadeleyle buna ulaştık. Her insanımıza bir ağaç hedefiyle çıktığımız yolda bugün kişi başına 5-6 ağaç düşüyor. Türkiye’de hiçbir vilayette böyle yeşillik ve ağaç yok. Bu bakımdan Türkiye birincisiyiz. Isparta kimliği, benliği, belleği projesi haline gelecek. Yine şehrimize ticari, ekonomik ve kültür bakımından da projelerimiz devam ediyor. Yeni müze çalışmalarımızı en kısa sürede bitireceğiz. Yaşayan Otogar Projemizin inşaatı devam ediyor. Yine Kirazlıdere’ye yapmayı projelendirdiğimiz Dede Korkut Müzesi’nin de ihalesini önümüzdeki günlerde yapacağız. Türkiye Isparta’yı konuşacak. Isparta’yı dünya şehri yapmak istiyoruz. Bu da çalışmakla oluyor. Bu hedefimize ulaşmak için geceleri de çalışıyoruz. Gece çalışmaları çok iyi oluyor. Gece çalışmalarıyla da bir günlük çalışma ile 4 günlük çalışma performansı elde ediyoruz. Çalışkan bir ekibimiz var. Bu çalışmalarımızın Isparta’mıza, halkımıza hayır, uğur ve bereket getirmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ali sedat

24 Eylül 2017 Pazar 14:03

Dayanıklı ve kalıcı asfalt diyor ben inanmıyorum çok sokakda aafalt karışımıda sıkıntı var. Başkan.bir karot alınmalı ve incelenmeli.isterseniz ben yapayım.

adem adamoğlu

24 Eylül 2017 Pazar 13:16

Yenişehir en ufak bir belediye hizmeti almıyor. Mahallenin ünüversite tarafından girişi bile yok. Kolçelikten gelen yol neden çünür de daralır? Emniyetin önünü en azından bisiklet ve yayaya açsanız. Çünür ara sokakları hala toz duman. alt yapı sıfır. siyaseten uzak bir göz rezalati görürür..

Nihat

24 Eylül 2017 Pazar 12:38

İyi güzel ama geçek çalışma yapın. Yaptığınız asfaltlar kısa zamanda göçüyor tamir yapıyonuz. Kaldırım anlayışınızı değiştirin. Engelliler araçları ile harekat ddemedikten sonra. Parkalarınıza çıkamadıktan sonra işkal edilmiş kaldırımları görmezlikten gelen bi anlayış olamaz önce olanı düzeltin.

Napcan

24 Eylül 2017 Pazar 12:34

260 bin gül dikimi ha! Ben de diyorum Belgrad ormanı nereden geldi

Yalvaç'lı

24 Eylül 2017 Pazar 11:38

Yukarıdaki yorumları yazan sanki bir kişi. Hep Olumsuz yorumlar. Bu adamın ya gözleri kör yada Ispartalı değil. Çalışan demir Işılar. Yaşa Başkanım. Sen Kusursuz hizmetinle devam et. Sizi çekemeyenler ve o yorumları yazdıranlar var. Aldırmayın. Hizmetlerinizin devamı geldikçe onlar yazdıklarından utansınlar.

R.Ertürk

24 Eylül 2017 Pazar 10:53

Çünür Yenişehir mahallesi bin toz, pis kokuları, sinek, halk otobüsü hizmeti yok, market, cami yok, parkı yok........ bütün bu olumsuzluklarla Türkiye'ye örnek olacak

R.Ertürk

24 Eylül 2017 Pazar 10:49

Sayın Belediye Başkanımız Çünür (Yenişehir) mahallesi yönetimi bütün Türkiye'ye örnek olacak. Toz, pis kokular, sinek, halk otobüsü hizmeti yok. Bu şekilde Türkiye'ye örnek olacak.

Spartansa

24 Eylül 2017 Pazar 10:22

Körler sağırlar birbirini ağırlar...

yeni seherli

24 Eylül 2017 Pazar 07:37

Yeni sehire buyurun her yerde itler ve toz duman ucuz siyaset bunlar kopekler olur aglarsiniz ama sokaklar kopekten gecilmez bu aksam gordugum kopek sayisi yirmiiki tane tam ciflesme zamani 22*6=132 benim sadece eve giderken saydigim hayirli ugurlu olsun hayvan barinagini sen buyuksehir barinaginacevir sen yapasiya kadar kopekler istila edece ata sozu dirisi bespara etmez olusu kiymetlidir tongede zehirlenir ayaga kalkarsiniz haydi olmede sahip cikini

ismail

24 Eylül 2017 Pazar 01:56

nasıl hizmetse nazmiye demirel ortaokulunun yanındaki çocuk parkı 5 yıldır pislik harebe içinde geceleri sarhoşlar kol geziyor belediye ye yazdım isim soy isim şu parkı bi düzenleyin diye 2 yıldır cevap gelecek bekliyorum çok hızlı belediye boş şeylerle uğraşıyorlar

Vatandaş

24 Eylül 2017 Pazar 00:12

Siz bomba32 yi anlamıyorum bu adamı nasıl şişiriyor sunuz boş hemde bomboş

fakir

23 Eylül 2017 Cumartesi 23:08

başkanım saat kaç

Sağlıkçı&hasta koalisyonu

23 Eylül 2017 Cumartesi 20:35

2 yıldır Sağlık müdürlüğü ve dis hastanesinin yolunu yapqmayan belediyeyi tüm Ülke konuşsun bizce de...Hergün 1000 hastanin geldigi dis hastanesinin yolu bu yuzyil icinde yapilir sanirim...iyi uykular

ya ne ne demezsin

23 Eylül 2017 Cumartesi 20:08

Ya öylemi bizde diyer illeri gezdikçe ordaki hizmetleri gördükçe senden biran evvel kurtulsakta ****ar gibi buralarda aynı hizmeti görse gelişşe diyoruz

yolu olmayan çünürlü

23 Eylül 2017 Cumartesi 19:03

evet görüyoruz maşallah. Siz kimi kandırıyorsunuz? kolçelikin oraya kadar yapıp bıraktılar. 2 aydır yolumuz yok çünürde. gece gündüz çalıştıkları falan da yok kimseyi kandırmayın. biraz önce bahsedilen yoldan geçtim. ay yüzeyi gibi. hiçbir çalıoşma falan da yok. YALAN YAZMAYIN!

sedat

23 Eylül 2017 Cumartesi 18:59

Büyük şehir belediye başkanlığı olarak yapılacak seçimlerde günaydının bu çalışmaları yetersiz.Daha farklı projeler bulmalı. mhp nin durumu belli akşener durumu var ak parti aday ismi önemli.bence ak parti adayı m.vekili s.bilgiç olacak gibi..

Türk Türkü Kandırır

23 Eylül 2017 Cumartesi 17:49

Almanyada en çok yadırganan siyasetçi yalan söyleyen siyasetçidir. içki içebilir metres tutabilir şans oyunları oynayabilir bunlar olumsuzda olsa olur. ama seçmenine yalan söylerse, mevkisini ailesini zengin etmeye kullanırsa, 3 günde bitmesi şart olan asfaltı 2 ayda bitirirse millet 2 ay toz yutarsa o başkan bir daha utancından politika yaptırılmaz.

Ferdi

23 Eylül 2017 Cumartesi 17:47

Isparta yi niye konusacaklarmis başka yerde asfalt yapılmıyor muymuş bazen çok komik oluyorsunuz

Vatandaş rıza

23 Eylül 2017 Cumartesi 17:42

Tüm Türkiye ıspartayı konuşacak sebep; asfalt yol yaptık. Hmm büyük bir hizmet alkış...

ÖNCE GÖR DÜNYAYI

23 Eylül 2017 Cumartesi 17:31

KENDİMİZİ KANDIRMAK BİZE ZARAR VERİR. ALMANYADA BU BÜYÜKLÜKTE YOL ASFALTI DOLGUSU SIKIŞTIRMASI ASFALTI 3 GÜN SÜRER. BEN 2 AYDIR ISPARTADAYIM. HALA SÜRÜYOR. ALMANYADA OLSA BELEDİYE BAŞKANI BIRAK ÖVÜNMEYİ UTANCINDAN SOKAĞA ÇIKAMAZ. YÜZÜNE TÜKÜRÜRLERDİ. BİZİM ISPARTALI NASIL OLSA YURT DIŞINA ÇIKACAK HALİ YOK DİYE BU KADARDA YALANCI OLUNMAZ.

Ali

23 Eylül 2017 Cumartesi 17:05

Ne hizmetinden bahsediyorsun sen başka şehirlere gezmeye gidiyon her yer modern bir şekilde ıspartaya bir geliyon ****arın yanında oyuncak gibi sayende ısparta 3 dönemdir geriye gitti

Ali

23 Eylül 2017 Cumartesi 16:58

Görüyoruz 3 dönemlik hizmet ile 1 dönemlik hizmetleri başka şehirde 1 dönemde şehri modern bir hale getirirken sen 3 dönemdir ne kazandırdın ıspartaya evi olmayan kişilere konut sahibi bile yapmadın ancak apartıçıları besledin

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR