25 Nisan 2024 Perşembe

TÜRKİYE'Yİ SARSAN CİNAYETTE FLAŞ GELİŞME

TÜRKİYE'Yİ SARSAN CİNAYETTE FLAŞ GELİŞME

Isparta

Afyonkarahisar'da kendisinden yaklaşık 8 aydır kendisinden haber alınamayan 16 yaşındaki Hatice T'yi kaçırıp öldürdüğü ileri sürülen zanlı yakalandı.

Şuhut ilçesine bağlı Oynağanlı Köyü'nde oturan Hatice T, 11 Ekim 2016'da "Bakkala ekmek almaya gidiyorum" diyerek ayrıldığı eve bir daha dönmedi.

Genç kızın yakınları jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu.Yapılan aramalarda Hatice T'nin izine rastlanamadı. Olayla ilgili genç kızı kaçırdığı ileri sürülen Soner A. (44), Denizli'de yakalandı.

SENİRKENT İLÇESİNDEKİ DAĞLIK ARAZİYE GÖMMÜŞ

S.A'nın genç kızın cesedini Isparta'nın Senirkent ilçesindeki dağlık arazide gömdüğünü söylemesi üzerine, olay yerinde keşif yapıldı. Geniş güvenlik önlemleri altında gerçekleştirilen kazıda Hatice T'nin cesedine ulaşıldı. Olay yerine gelen Hatice T'nin yakınları ise Soner A'ya tepki gösterdi.

GENÇ KIZIN CESEDİ SDÜ HASTANESİ MORGUNA KALDIRILDI

Genç kızın cesedi ise Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma Uygulama Hastanesi morguna götürüldü.

KATİL ZANLISI SENİRKENT İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞINA GÖTÜRÜLDÜ

Soner A'nın ise Senirkent İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldüğü bildirildi. Hatice T'nin annesi Fadime T. ise geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında, kızını aynı köyde oturan bir kişinin kaçırıp öldürdüğünü, durumdan haberinin olduğunu söylemesi üzerine tutuklanmıştı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatansever kurt

21 Aralık 2017 Perşembe 16:46

anasının ne suçu ver öldürenin asacaksın afyon meydanında naklen yayınla dünya görecek görelim bakalım oluyor mu idam yasakmış. millet işini kendi gördürüyor. münevver olayı gibi ne oldu katillere malum

Vatansever ASLANTÜRK

04 Haziran 2017 Pazar 03:30

Rahmetli kızın Anası denen şerefsizi ve öldüren şerefsiz kanıbozuğu idam edin veya ağırlaştırılmış müebbet hapsi verilsin.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR