24 Nisan 2024 Çarşamba

TÜRKİYE'YE ÖRNEK MECLİS

TÜRKİYE'YE ÖRNEK MECLİS

Isparta

15 Temmuz Fetö’cü darbe girişiminin ardından Türkiye genelinde millette oluşan birlik havası siyaset sahnesine de yansıdı.

Darbe girişiminin ardından olağan üstü toplantı yaparak birlik mesajları veren İl Genel Meclisi ise oluşan birlik havasını sürdürme kararı aldı.

Karar doğrultusunda dün başlayan Ağustos ayı meclis toplantısına verilen önergelere İl Genel Meclis başkanı Ali Bolat başta olmak üzere 33 meclis üyesi de imza attı.

İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat 15 Temmuz kalkışmasının ardından oluşturulan birliğe vurgu yaparak “bu birlikteliği göstermek için olağan üstü toplantımızda meclis üyeleri grupları için ayrılan yerlere değil karışık olarak oturmuştu.

Şimdi ise bu birliği bir nokta daha üste çıkarıyoruz. Bugün meclisimize gelecek tüm önergeler başta enim olmak üzere 33 meclis üyemizin de imzasını taşıyor” diyerek sıra ile gelen önergeleri okudu.

İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat sırası ile okunan Uluborlu’daki dört köyde devam eden taşımalı eğitim nedeniyle köylerde öğrenciler için üstü kapalı servis bekleme yerlerinin oluşturulması, Atabey Kapıcak köyü yolunun asfalt yapılması,

 

Uluborlu ilçesi köylerinde haşaratla mücadele konusunda KÖYDES desteği verilmesi, Yalvaç su çıktı mevki mesireliğine ulaşım için yol çalışması gibi bir dizi önerge İl genel Meclis üyelerinin tamamının imzasını taşıdı ve yapılan oylamada oy birliği ile kabul edildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR