23 Nisan 2024 Salı

Türkiye'nin Yönetimine Talip Tek Parti: AK Parti'dir

Türkiye'nin Yönetimine Talip Tek Parti: AK Parti'dir

Isparta

AK Parti Milletvekili Adayı Haydar Kemal Kurt, Türkiye'yi 1Kasım seçimlerine götüren sürecin çok iyi analiz edilmesi gerektiğini söyledi.

 

Eski Isparta Milletvekili Av. Haydar Kemal Kurt, 1 Kasımseçimleri için çalışmalara hızlı başladı. Kurban Bayramı'nda tüm ilçelerin yanısıra bir dizi ziyaretlerde bulunan Milletvekili Adayı Kurt, Türkiye'deyönetime, hükümet olmaya talip tek partinin AK Parti olduğuna dikkat çeki.

 

Türkiye'yi 1 Kasım'a götüren sürecin iyi analiz edilmesigerektiğini belirten Kurt, şöyle konuştu: "1 Kasım seçimlerine gelinensüreç şartlarını hep birlikte izledik. İnşallah 1 Kasım seçimleri kendisinihazırlayan sürecin işaret ettiği sıkıntıları giderecek ve milletin egemenliğinigerçekleştirecek sonuçla ülkenin güveni, istikrarı için vazgeçilmez olan tekbaşına iktidarı sağlar diye temenni ediyorum. Biz AK Parti olarak kurulduğumuzgünde bugüne kadar milli iradenin belirleyeceği olacağı bir iktidarı, ortakakıl ile yönetilen bir ülkeyi, 76 milyonun memnun olduğu bir yönetimi talep veteklif ederek siyaset yaptık.

 

Halkımızın bildiği gibi AK Parti olarak dünde kalmadık vesürekli yarını, daha ileriyi bütün milletimiz için önererek, düşünerek hükümetettik. Ülkemizde mevcut sorunların tamamı için gayretler gösterdik, hayal bileedilemeyecek hizmetleri ülke insanımıza sunduk. AK Parti iktidarlarıylabirlikte ülkemizde yönetime ilişkin sorunlar dışında hizmetler ile insanlaryüzleşti, kucaklaştı. AK Parti iktidarı ile daha önce hayal bile edilemeyecekbirçok yatırım gerçekleşti.

 

AK Parti iktidarlarından memnun olmayan kesimlerin tamamıdevlet ve millet iradesinin üzerinde vesayet diye tanımlayabileceğimiz birtakım güç mahfilleri. 1 Kasım’da tekrar seçime gidiyoruz. AK Parti olarak bizim1 Kasım seçimleriyle alakalı milletimize taahhüdümüz yine milli iradeninçerçevesini çizdiği, milli iradenin yeşerttiği, milli iradenin tek güç kaynağıolduğu bir hükümet vaat ediyoruz.”

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ıspartalı

29 Eylül 2015 Salı 00:50

haydarbey sende eski ser imajını bırak ıspartalı nasıl bir vekil istiyor ögrenmişsindir cevabı hukukcu gözüyle degil ısparta siyasetcisi ve hizmetkarı gözüyle bakarsan 3 kesin olur.ALLAH ÖVCE ülkemizin huzurunu versin.sonra ısparta kalkınmasına katkı yapacak işsizlerine cözüm bulacak vekillere yardımcı olsun.3 kesin olur amma çok çalışılırsa

Suat Oruç

28 Eylül 2015 Pazartesi 22:00

Ismarlama habere bak...

Akp li

28 Eylül 2015 Pazartesi 19:29

Haydar aga sen ruyami goruyon onceki vekilliginde ne yaptinda simdi neyspacan genel baskan seni isteseydi 3 e degil 2 ye koyardi 2 ye ithal aday koymakla inuda kaybetti bi akp li olarsk artik mhp diyorum.

Ali Güner

28 Eylül 2015 Pazartesi 18:33

AK Parti Isparta'da Milli Eğitimde yaptığı atamalara baksın. Hergün Erdoğana ve Akpartiye söven, manevi duyguları ayak altına alan bazı adamlar okullara müdür yapıldı. Akıl sağlığı yerinde olduğu bile şüpheli adamlar şu an okul müdürü oldu. Halk bunları görüyor. Tabi sandık başına giderken bunları Ispartalı değerlendirecektir.

öz yalvaçlı

28 Eylül 2015 Pazartesi 15:53

şaka gibisin.önceden çakaldın şimdi kurt mu oldun.şaşırtma veya şaşırma..

Zelzele

28 Eylül 2015 Pazartesi 15:50

Haydar abi senin gibi öz ıspartalıyı bile dalga geçer gibi seçilmeyecek sıraya koyarak amasyadan ithal birini 2ye yerleştirenler ile nasıl talip olacaksın

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR