25 Nisan 2024 Perşembe

TÜRK MİLLETİNİN DUALARI SİZLERLE

EMNİYET TEŞKİLATININ 171’nci KURULUŞ YILDÖNÜMÜEmniyet Teşkilatının 171nci kuruluş yıldönümü münasebetiyle Polis Emeklileri Sosyal Yardımlaşma Derneği, Mehmet Gürses başkanlığında yönetim kurulu üyeleri ile Vali Vahdettin Özkan’ı bir araya geldi.

Isparta
 
HİZMET AŞKINIZ ARTARAK DEVAM EDİYOR
Vali Özkan yaptığı konuşmada; “Emniyet Teşkilatı, kötü faaliyetleri önleyen, vatandaşın canını ve malını koruyan bir teşkilattır. Vatanın birliği bütünlüğü için görev yapan bir teşkilatın mensubu olarak sizlerde de bu hizmet aşkının artarak devam ettiğini müşahede ediyorum. Buda esasen Emniyet Teşkilatının emeklisinin olmadığını gösteriyor. Emekli olsanız bile sürekli vatanın birliğini ve bütünlüğünü muhafaza etme hassasiyetiyle, emniyet teşkilatıyla bağlarınızı koparmayıp sivil toplum kuruluşu olarak teşkilatınıza, ailelerine hizmet etmenizi oldukça önemli buluyor ve teşekkür ediyorum.

  
MİLLETİMİZ BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE BU TERÖR OLAYLARININ ÜSTESİNDEN MUHAKKAK GELECEKTİR
Son zamanlarda askerimiz ve polisimiz küresel terör odakları ve terör maşalarına yönelik yoğun bir mücadele içinde. Bu uğurda emniyet mensuplarımız canlarını feda ederek şehit düşüyorlar. Milletimiz birlik ve beraberlik içerisinde bu terör olaylarının üstesinden muhakkak gelecektir. Bu mücadelede şehadet şerbetini içen polisimize, askerimize, korucularımıza ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize acil şifalar diliyorum” dedi.
Ardından Vali Özkan, Isparta İl Emniyet Müdürü Halil Altan ve beraberindeki emniyet mensuplarını ile bir araya geldi. 
Polis Teşkilatı’nın 171nci kuruluş yıldönümü kutlayan Vali Özkan terörle mücadele ederken şehit olan polis ve askerlerimizi andı.

 
HUKUK DIŞI EYLEMLERİN BERTARAF EDİLMESİNDE NİTELİKLİ BİR HİZMET SUNMAKTASINIZ
Vali Özkan; “Tüm Emniyet Teşkilatı’nın gününü kutluyorum. Teşkilatımız tüm mensuplarıyla önleyici faaliyetlerin yanında hukuk dışına çıkmış mekanizmaların bertaraf edilmesi faaliyetlerinde nitelikli bir hizmet sunmaktadır.

 
TERÖRLE MÜCADELEDE DÜNYAYA ÖRNEK BİR TEŞKİLAT

Polislerimiz aynı zamanda memleketin birliği ve bütünlüğü için yaptıkları başarılı mücadele ile dünyaya örnek olmaktadırlar. Bu başarılı mücadelelerden dolayı tüm teşkilat mensuplarını tebrik ediyorum. Özellikle son zamanlarda küresel terör ile küresel terörün yerli maşaları, bölücü, ötekileştirici terör örgütlerinin alçak saldırılarına maruz kalmaktayız. Terörün bertaraf edilmesi sırasında şehit olan tüm şehitlerimizi minnetle anıyorum. Gazilerimize sağlık sıhhat diliyorum” dedi. 


TÜRK MİLLETİNİN DUALARI SİZLERLE

Vali Özkan “Terör baronlarını ve küresel düzeyde kullanılanları nefretle telin ediyorum. Memleketin birliği ve bütünlüğü söz konusu olduğunda Türk Milletinin her ferdi büyük bir hassasiyet ve refleks içindedir. Milletimizin hissiyatını kurumsal olarak temsil eden güvenlik birimlerimizin arkasında dualar vardır. Terörle mücadelede en büyük fedakârlığı yapan Polis Teşkilatımız ve Silahlı Kuvvetlerimize başarılar diliyorum.
 
EN TEMEL HİZMET GÜVENLİKTİR
Emniyet Teşkilatımız ülkemizin güzide kurumudur ve vatandaşlarımızın olağan hayatının devam etmesi için olmazsa olmaz kurumlarımızdan. Toplumda bir düzen olmadıktan sonra herhangi bir hizmetin alınması mümkün değildir. Güvenlik hizmetinin olmaması toplumun rahat yaşaması, geleceğe güvenle bakmasını da imkânsız hale getirir. Bu yönüyle polis teşkilatımızın hizmetleri çok nitelikli bir hal aldı. Hem insan kaynakları bakımından, hem teknolojik alt yapısıyla hem de kullanmış olduğu yöntemler itibariyle kurumsal olarak büyük bir gelişme sağlamıştır. Bu da geleceğe güvenle bakmamızı sağlıyor” dedi.

 
TÜRK POLİS TEŞKİLATI HUKUKA İNANMIŞ BİR TEŞKİLATTIR
Vali Özkan konuşmasının sonunda ise “Hukuk sistemimizin işletilmesi konusunda da önemli aktörlerin başında gelen emniyet teşkilatı bu konuda vatandaşlarımızla temas halinde olan biri kurum. Dolayısıyla Türk Polis Teşkilatı hukuka inanmış bir teşkilattır. Emniyet teşkilatı kendi içerisinde de hukuk sisteminin dışında kayıt dışı herhangi bir yönlendirmeyi hiçbir zaman kaldırmadı kaldırmayacaktır da. Bu yönde aldığı tedbirler tüm kurumlara örnek olacak niteliktedir. Bu yönüyle teşkilatımızı tebrik ediyorum. Milletimizin teveccühünü kazanmış olan bir teşkilatın mensubu olmak büyük bir ayrıcalık. Emniyet Teşkilatı’nın gelecekte de büyük bir misyon üstleneceğine inanıyorum “dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR