29 Mart 2024 Cuma

TÜREL UNUTMADI!

TÜREL UNUTMADI!

Isparta

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesi'nin açılışı için geldiği İslamköy'de, AKParti'den Belediye Başkanlığı yapan ve yakalandığı kanser hastalığından dolayı görevi başındayken hayatını kaybeden Lokman Gökmen'in ailesini ziyaret etti.

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel büyük vefa örneği sergiledi. Müze açılışı için geldiği İslamköy'de, 2012 yılında hayatını kaybeden Belediye Başkanı Lokman Gökmen'in ailesini ziyaret etti.

Başkan Türel, sosyal paylaşım sitesinde ziyaretten fotoğraf paylaşırken, "İslamköy'de amansız bir hastalığa yakalanarak vefat eden Ak Partili Belediye Başkanı Lokman Gökmen'in ailesini ziyaret ettik. 40 yaşında vefat eden Lokman kardeşimizin mekanı cennet olsun" mesajı yazdı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

cihangir

28 Ekim 2014 Salı 19:22

aman menderes efendi sonra isl****öye geldiğinizi abiniz duymasın o alışıktır eski başbakanları cumhur başkanlarını yuhalatmaya sonra belediye başkanlığınızda birdahaki dönem için tehlikeye girer dikkat

efsane

27 Ekim 2014 Pazartesi 17:34

helal olsun siyasetçi dediğin böyle olur islam köyün efsane başkan ı allah mekanı nı cennet eylesin antalya büyükşehir belediye başkanı na da bu ziyaretinden dolayı allah razı olsun

Ünal turgut

26 Ekim 2014 Pazar 22:24

Nezaketinden dolayı teşekkür ederiz

Şafak

27 Ekim 2014 Pazartesi 15:54

Lokman Başkanın Makamı Cennet Olsun . Allah geride kalanlarına sabır versin.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR