23 Nisan 2024 Salı

TURAN MAHALLESİ’NE ÜZÜCÜ HABER

TURAN MAHALLESİ’NE ÜZÜCÜ HABER

Isparta

Belediye Meclisi, Turan Mahallesi Muhtarlığı’nın kentsel dönüşüm için yeniden plan düzenlemesi yapılan ve uygulama aşamasında olan Emre,Gülcü, Sülübey ve Hisar Mahallelerinde olduğu gibi düzenleme teklifini reddetti.

Turan Mahallesi Muhtarlığı, Belediye Meclisi’ne başvurarak,kentsel dönüşüm için yeniden plan düzenlemesi yapılan ve uygulama aşamasında olan Emre, Gülcü, Sülübey ve Hisar Mahallelerinde olduğu gibi bir düzenleme yapılmasını istedi. Belediye Meclisi İmar Komisyonu bu kararı uygun bulmadı. Komisyon raporunda “Komisyonumuzca yapılan değerlendirmeler sonucunda mahalle yüz ölçümüne oranla alanın çok büyük çoğunluğunun yeni ruhsatlı olarak yapılaşmış olduğundan ve kalan alanlarda yeniden plan düzenlemesi imkanı bulunmadığından gündemden çıkarılması uygun bulunmuştur” denildi.

Komisyon kararı oy birliği ile kabul edildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Sirke

10 Haziran 2017 Cumartesi 17:32

Tursucu muhtar Yinemi tursu oldun.Mahalle nostajisini bozma

vatandas

10 Haziran 2017 Cumartesi 15:57

ISABET OLMUS; MAHALLELININ BÖYLE BIR TALEBI OLMADIGINA GÖRE! APARTMANININ VEYA EVININ YENILENMESINI ISTEYEN BIR MÜTEAHHITLE KAT KARSILIGI ANLASIR; VEYA KENDI YENILER VEYA ILERIDE COLU COCUGU YENILER ! MÜLK HAKKI DIYE BIR SEY VAR SONUCTA!

vatandas

10 Haziran 2017 Cumartesi 15:54

MUHTAR NICIN BÖYLE BIR SEY TALEP ETMIS ; MAHALLELI MÜLK SAHIPLERI ICINMI YOOKSA MÜTEAHHITLER NE VAAT ETMISLER MUHTARA? YOKSA KENDILERI MÜTEAHHITMI?

abdullah

10 Haziran 2017 Cumartesi 19:20

o mahallenin muhtarı görüp görebileceğiniz en dürüst insandır. yorumda bahsettiğiniz işlerle hiç alakası olmaz.kişileri tanımadan yorum yapmayın. kişi kendi gibi bilir işi.

VATANDAŞ

10 Haziran 2017 Cumartesi 13:06

NEDENİNİ TÜM ISPARTA BİLİYOR ASLINDA YAZIK ÇOK YAZIK

menfaat

10 Haziran 2017 Cumartesi 11:50

Merak etmeyin el kaldiranlarin hiçbirinin arsası evi yoktur onun için gecmemistir.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR