18 Nisan 2024 Perşembe

TURAL’DAN BERAT KANDİLİ MESAJI

TURAL’DAN BERAT KANDİLİ MESAJI

Isparta

Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi 6. Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, “Berat bizlere varlığımızı yeniden gözden geçirme, muhasebe ve tefekkür imkânı kazandıran bir fırsat gecesidir” dedi

Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi 6. Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, Berat Kandili nedeniyle mesaj yayınladı. Tural mesajında şunlara yer verdi:

“Tefekkür ve şükür vesilesi olan kandiller hepimiz için ruhani bir arınma ve hayat muhasebesi imkânısağlayan gecelerdir. Berat gecesi de hayat yolculuğumuzun en bereketli duraklarından biridir. Berat bizlere varlığımızı yeniden gözden geçirme, muhasebe ve tefekkür imkânı kazandıran bir fırsat gecesidir. Berat, mağfirettir. İlahî rahmetin tecelli ettiği gündür. Berat, nedamet ve umut zamanıdır. Berat gecesi bize sadece Allah’ın affına mazhar olmayı değil, affedici olmayı da hatırlatır. Zira Allah’tan af bekleyen affedici olur. Kendisine, ailesine, din kardeşlerine, çevresine ve tüm kâinata karşı affedici ve hoşgörülü olur. Bu gecede Yüce Mevla’dan en büyük niyazımız, ülkemizde ve dünyada akan kanların durması, insanlıktan nasiplerini almamış hainlerin, din ve devlet düşmanlarının sonunun gelmesidir. Yüce Mevlam, bu mübarek geceler hürmetine bu niyazımızı geri çevirme. Rabbimiz, günah yüklerinden arınmış hayra anahtar, şerre kilit olmaya azmetmiş, yüreğini imana açmış, kullar olarak Ramazan ayına ulaşmamızı nasip eylesin. Bu gecelerin manasının idraki, size ve sevdiklerinize sağlık ve mutluluk, geçmişlerinize rahmet, ülkemize ve Isparta’mıza huzur getirmesi temennisi ile Berat kandiliniz mübarek olsun.”

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR