11 Mayıs 2024 Cumartesi

TURAL BUNU UNUTMAYALIM Kİ

TURAL BUNU UNUTMAYALIM Kİ

Isparta

Isparta Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Tural,yaya ve şoförlere mutlaka trafik kurallarına uymaları konusunda uyarıdabulundu. Tural, “Unutmayalım, önemsiz trafik kuralı diye bir şey yoktur” dedi.

 

Isparta Şoförler Odası Başkanı Ahmet Tural, her yıl Mayısayının ilk haftası kutlanan Trafik Haftası münasebetiyle yazılı bir açıklamayaptı. Ülkemizde meydana gelen trafik kazalarının birçoğunun ihmaller neticesiortaya çıktığına vurgu yapan Tural, “Ülkemizde trafik kazalarının büyükçoğunluğu kurallara uymamak ve ihmalkarlık neticesinde meydana gelmektedir.Önemsiz trafik kuralı yoktur. Tüm trafik kuralları önemlidir. Bu nedenle trafikkurallarına uymak için elimizden geleni yapmalıyız” dedi.

 

Tural’ın açıklaması şöyle, “Trafik kurallarına uymak hemkendi hayatımız hem de trafikteki tüm insanların yaşamı için önemlidir. Trafikkurallarına uyalım ve uymayanları da mutlaka uyaralım. Trafikte gerek araç sürücülerigerek yayalar trafik kurallarına uymak zorundadır. Uyulmaması neticesinde dekazalar meydana gelmekte ve bu kural tanımazlıklar nedeniyle de her yıl birçokvatandaşımız hayatını kaybetmekte ve yıl maddi ve manevi yönden de insanlarımızve ülkemiz zarar görmektedir. Bu duygu ve düşünenlerle tüm vatandaşlarımız vesürücü kardeşlerimize kazasız belasız bir yaşam temenni ediyorum. Trafikhaftası dolayısıyla da trafik ekiplerinde görevli polis arkadaşlarımız ve şoföresnafımızın Trafik haftasını kutluyor sağlıklı, kazasız belasız nice yıllardiliyorum”

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

saadettin celik

07 Mayıs 2016 Cumartesi 21:05

baskanim taksicileri uyarin kirmizida ihlal yapiyorlar saygilar

Kamil

06 Mayıs 2016 Cuma 19:04

Trafik kural ve kaidelerine uyulması için trafik kanununu uygulayan polislere,zabıtalara ve fahri müfettişlerine görevlerini çok iyi bilmesi ve ve uyması ,uygulatması gerektiği bir kere daha anlatılmalı ,yoksa kanun keskindir birilerinin iradesine bırakılmaz suç varsa cezasıda kim olursa olsun verilmelidir

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR