27 Nisan 2024 Cumartesi

TÜP PATLADI

Fatih Mahallesi'nde bir öğrenci apartında tüp patladı.

Isparta

ISPARTA’DA BİR APARTTA TÜP PATLAMASI SONUCU YANGIN ÇIKTI

ISPARTA’da 3 katlı bir apartın 2. katında  mutfak tüpünün patlaması sonucunda çıkan yangında 38 yaşındaki R.G. ağır yaralandı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kurtarılan R.G., hastaneye kaldırıldı.



Fatih Mahallesi 4553. sokakta bulunan bir özel apartta saat 22:30 sıralarında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından yangın çıkarken çevredeki vatandaşlar itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerinegelen itfaiye ekipleri, patlama nedeniyle çıkan yangına müdahale ederken bir yandan da diğer dairelerde kalanlar tahliye edildi. Yangının ortasında kalan R. G. ise kurtarıldı. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan R.G. Isparta Devlet Hastanesine kaldırıldı. Vücudunda çeşitli bölgelerinde yanıklar olduğu öğrenildi.

Öte yandan 3 katlı apartın 2. Katında patlamanın meydana geldiği cephede duvarlar yıkıldı. Patlamanın sebebinin ise mutfak tüpünden sızan gazın olduğu öğrenildi.  









YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

.Ayten

14 Ocak 2016 Perşembe 01:17

NOLUR YARDIMCI OLUN DURUMLARI İYİ Mİ ÇOCUĞUM ORADA KALIYORDU ULAŞAMIYORUM ŞUAN ONA LUTFEN BIRI BIRSEY SOYLESIN YURT DISINDAYIM EN ERKEN YARIN GELEBILIRIM ACIL CVP BEKLIYORUMMM

Oğuzhan ÇARIKÇI

14 Ocak 2016 Perşembe 15:49

Bildiğim ve öğrendiğim kadarıyla üniversite öğrencilerinin sağlık durumlarında herhangi ciddi bir sıkıntı yok. Geçmiş olsun.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR