29 Mart 2024 Cuma

TUNCAY ENGİN BAŞVURUSUNU YAPTI

BAKA eski Genel Sekreteri Tuncay Engin, MHP Genel Merkezi'ne milletvekili aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.

Isparta

MHP'de aday adaylığı başvuruları bugün itibariyle başladı.İlk resmi başvuru yapanlar arasında MHP Isparta Milletvekili Aday Adayı TuncayEngin'de yer aldı. Bugün genel merkeze giden Engin, başvuru dosyasını teslimetti.

MHP'de başvurular 18 Mart'ta sona erecek.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Kemal

13 Mart 2015 Cuma 12:02

BAKA sekreteri yapanlardan Allah razı olsun. Böyle bir adamı Ispartaya kazadırdıkları için. Görevini hakkıyla yerine getirdi. Ama sahip çıkılamadı. Şimdi de bir köşeye çekilmek yerine Ispartaya hizmete devam diyor. Ne diyeyim: Yolun açık, Allah yar ve yardımcın olsun.

cemal

13 Mart 2015 Cuma 09:58

Tuncay bey seni yıllarca baş tacı edip de bu şehre BAKA sekreteri yaptık. hata sende miydi yoksa seni ****ara getirenlerde miydi??? valla benim kafam karıştı. demek bazan hata yapılıyormuş. sen de biz de hatadan dersler alacağız artıkın...

Tayyar

13 Mart 2015 Cuma 09:52

Tuncay beyin kararı isabetli olmuş. MHP nin oylarını önemli oranda artıracağına eminim. Kendisini her kesimden insan çok seviyor. Hiç ummadığım yerde ondan övgüyle bahsettiklerine şahit oldum.

Yalaveçli

13 Mart 2015 Cuma 09:49

Şimdiye kadar Tekin Bayramın peşinde koştuk. Şimdiden bu arkadaşın peşinden gideceğiz. Organize sorunumuzu çözüme kavuşturan kendisidir. Yalvaç işsizlikten kurtulacak.

Serdal

13 Mart 2015 Cuma 09:45

Kendisini tanıyana kadar abarttıklarını düşünürdüm. Ama kalitesi ve çalışkanlığı açısından az bile söylemişler. Isparta'ya hizmete devam.

İşadamı

13 Mart 2015 Cuma 09:42

Tuncay beyi BAKA faaliyetlerinden tanıyorum. Gerçekten çalışkan, dürüst ve mütevazi birisi. İnşallah 1. sıra aday olur böylece MHP üzerindeki ataletten kurtulur.

rtrtrt

12 Mart 2015 Perşembe 19:29

bunlar internetten faceden watsaptan cocuk yaparlar ancak la sokakta yoksunuz burda kesiyonuz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR