26 Nisan 2024 Cuma

TÜM BAYANLARIN SESİ OLACAĞIM...

Pınar Taner Topsakal, AK Parti Isparta Milletvekili Aday adayı. O bir kadın, o bir anne, 2 çocuk sahibi ve henüz 37 yaşında. 4 sene önce siyasete atılma kararı aldı ve yollara düştü, kadın adına, siyaset adına, açtı kucağını herkese, derdi kadının sesini ve adını duyurmak, derdi söz sahibi olamayan kadınları temsil etmek.

Isparta

Pınar Taner Topsakal, bir nefes arası neden siyasete girdi, onu açıkladı. Topsakal, “Kadın, siyasette, devlet yönetiminde şarttır. 4 yıl önce siyasete girmemdeki en büyük sebep: “Bayanlar, saygının timsalidir. Şimdi bakıyoruz, siyaset kötüdür, siyaset şöyledir diyorlar, neden öyle olsun ki; siyaset kibarlıktır, siyaset güzelliktir, siyaset yapılanı anlatmaktır. Bir bayan olarak da bana çok görev düşüyor. Bu konuda hem partime hem ülkeme hem bayanlara faydalı olabileceğimi düşünüyorum. Bayan acil doktoru olarak, kadına karşı, çocuğa karşı şiddet vakaları geliyor. Bunları canlı canlı yaşadım. Bu konuda bizim hükümetimizin de çok çalışmaları var. 183 nolu telefonu aradığınızda hemen müdahale yapılıyor. Keşke bayan olarak bunlara olumlu bir şeyler ekleyebilsem. Zaten her şey yapılıyor. Nüfusu 50 bin üzerinde olan yerlerde kadın sığınma evleri açılıyor. Yani kadının adını artık duyurmak gerek. Bir kadın olarak, bir anne olarak, 2 çocuk annesi olarak, tüm bayanların sesi olacağım ve desteklerini bekliyorum. Bayanlar, meclisteki sesiniz ben olacağım, sizler için ben buradayım.”


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

32

15 Şubat 2015 Pazar 08:25

inşallah bu seferde seçilemezsiniz...

KADIN DOGUM

15 Şubat 2015 Pazar 01:56

HASTANEDE DOKTORUMUZUN HER GÜN YANINDAYIZ HASTANEDEKİ ODASININ KAPISI HİÇ KAPANMADIGI GİBİ TÜM GELENLERİN İŞLERİ İÇİNDE KOSUSTURUR

32

14 Şubat 2015 Cumartesi 21:53

BASHEKİM YARCIMIZ PINAR HANIMI İYİ TANIRIZ ONUN İYİ NİYET VE İNSANLARA NASIL YAKIN DAVRANDIGINI BILIRIZ

banu

14 Şubat 2015 Cumartesi 10:59

bu foto muhtemelen seçim için çekilmiş seçim bittiğinde uğrarmı acaba.umarım millet yemez bu ucuz numaraları.hastanede konuşamazssınız bile bu hanımla yüzünüze bakmaz

ıspartalı

14 Şubat 2015 Cumartesi 02:41

Isparta için PINAR TANER TOPSAKAL

harun

13 Şubat 2015 Cuma 21:44

ıspartaya faydalı olacağından eminim.allah yolunu izini açık etsin. allah utandırmasın.hayırlısnı nasip etsin

recep özel yerine topsakal daha iyi olurdu

13 Şubat 2015 Cuma 12:11

Pınar hanım daha faydalı olur. Milli duyguları diğerleri gibi değil. kendisini beğeniyorum

gözlerim yaşardı

13 Şubat 2015 Cuma 10:59

kibarlık ve Pınar Topsakal birarada hiç inandırıcı durmuyor . Menfaat peşinde seçimde oy isterken kibar görünmeye çalışıyor biz onun normal halinide biliriz.Ispartaya zerre kadar faydası olacağınıda düşünmüyorum.Milletvekili olmak için belli bir donanıma sahip bilgin, görgün, fikrin ona göre olacak. Bu bayan sadece bayan aday gösterdik diye istatistiki veri olur ötesine geçemez.

Sade Vatandaş

13 Şubat 2015 Cuma 09:25

Doktor Hanım inşaallah mevcut vekilerden size listeyegirme şansı doğar da vaatlerinizi yerine getirebilme imkanı bulursunuz.Ama geçen seçimdede o yamyamlar ne yaptı sizi enalt sıralara atarak ham ettiler.Umarım Allah bu sefer onlara o sansı vermez.

qwerty

13 Şubat 2015 Cuma 09:21

Muhalefettekiler pınarın aday olmamasını istiyordu.Ancak aday gösterilince biraz endişelendiler. Halk istiyor çünki ve partiyi güçlendirecek. Şimdi aday gösterilmemesi için dua ediyorlardır. Tüm parti adayları içinde en güçlüsü Topsakal.Tüm gücümüzle destekleyeceğiz.

oy versem başa bela

13 Şubat 2015 Cuma 08:44

2 yılda süper emeklilik peşlerinde aday adaylık alakası yok her şey menfaat için

qwerty

12 Şubat 2015 Perşembe 22:57

Başarılar.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR