27 Nisan 2024 Cumartesi

TÜFEKLİ SALDIRGAN TUTUKLANDI

TÜFEKLİ SALDIRGAN TUTUKLANDI

Isparta

Nurettin ARKAN/YALVAÇ - ISPARTA'nın Yalvaç İlçesi'nde pompalı tüfekle kahvehane çalışanını yaralayan saldırgan tutuklandı.

Yalvaç'ta önceki gün akşam polise, Çınaraltı Meydanı çevresinde uzun namlulu silahla dolaşan bir kişi olduğu ihbarı yapıldı. Kısa süre sonra meydanın karşısında bir kişinin ateşli silahla yaralandığı haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı yaralının meydandaki bir kahvehanede ocakçı olarak çalışan Halil Yılmaz olduğu belirlendi. Ensesine saçma isabet eden Yılmaz, Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi.

Yaralı halde polise ifade veren Halil Yılmaz, iş bittikten sonra eve gitmek üzere yola çıktığı sırada önceden tanıdığı ve aralarında husumet bulunan Musdan Ş.'nin park halindeki araçların arasından çıkarak pompalı tüfekle üzerine ateş açtığını öne sürdü. Yaralı halde kaçmaya çalışırken bir apartman boşluğuna saklandığını kaydeden Yılmaz, bu sayede saldırıdan kurtulduğunu belirtti.

Olayın ardından polis tarafından yakalanan Musdan Ş.,işlemlerinin ardından çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince 'adam öldürmeye teşebbüs' iddiasıyla tutuklandı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Burki

21 Aralık 2016 Çarşamba 01:46

Etmaaa etmaaaaaa

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR