20 Nisan 2024 Cumartesi

TRAKTÖR ALTINDA KALARAK CAN VERDİ

TRAKTÖR ALTINDA KALARAK CAN VERDİ

Isparta

Isparta’nın Sütçüler ilçesi Yeşilyurt Köyü’nde tarlada çalıştığı sırada Mustafa Kayacan, traktörün devrilmesi sonucunda yaşamını yitirdi.

Kaza bugün Yeşilyurt Köyü’nde meydana geldi. Tarlada çalıştığı sırada Mustafa Kayacan’ın kullandığı traktörün devrilmesi soncu altında kalarak can verdi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri Mustafa Kayacan’ın öldüğünü belirledi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Kayacan’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere hastaneye kaldırılırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Yeşilyurtluya yanıt

28 Ocak 2020 Salı 22:08

Kim kimin kazancını yemiş kim haksız kazanmış kimliğini açık yazda açık açık konuşalım Senin sülalenin geçmişini çıkarıvereyim

.

28 Ocak 2020 Salı 17:59

Fotoğraf asılsızdır ve bilip bilmeden yorum yapanları Allah'a havale ediyorum. Aniden gelen bir haberle sizin de en sevdiğinizi kaybetmeniz dileği ile..

emin

28 Ocak 2020 Salı 13:58

Bu kaza şehler köyünde olmadı mı?

yeşilyurtlu

28 Ocak 2020 Salı 13:21

Haksız kazanç elde edenlerin, hepsi bu yoldan geçecek kiminin çocuğu, kiminin kendi. Ama hep bana bir şey olmaz düşünceleri var. "Haydan gelen huya gider" haram mal kimseye iyilik getirmez. Allah bizi islah etsin.

sütcü

28 Ocak 2020 Salı 13:07

nasıl çalışırke olmuş pulluk yok diskaro holder yok bişey yok basbaya odun kesmeye getmiş belli değilmi allah yaktırmayı nasip etmemiş 80 milyonun hakkı olduğundann

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR