29 Mart 2024 Cuma

ISPARTA'DA GÜZEL ŞEYLERDE OLUYOR!

ISPARTA'DA GÜZEL ŞEYLERDE OLUYOR!

Isparta

Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, il sınırları içerisinde TEDAŞ’a ait trafolar üzerinde çalışma sürdürüyor. Bazı kişi ya da kişilerce yazılan, görüntü ve çevre kirliliğine neden olan trafolar belediye ekiplerince boyanıyor.Vatandaşların bu tip kişileri belirlemesi halinde ALO 153’e ya da belediyeye bildirmeleri istendi.


Isparta Belediyesi gerek yeşil alanlar, gerekse parklar içerisinde kalan ve bazı kişi ya da kişilerce yazılarla kirletilen, görüntü ve çevre kirliliği oluşturan TEDAŞ’aait trafolar üzerinde çalışma yapıyor. Temizlik İşleri Müdürlüğünce trafoların çevre temizliklerinin ardından, yeniden boyanması işlemi gerçekleştiriliyor.Isparta Belediyesi Başkan Yardımcısı Halil Gülderen konuya ilişkin şu değerlendirmede bulundu:


“Isparta il sınırlarımız içerisinde gerek yeşil alanlar, gerekse parklarımız içerisinde TEDAŞ’a ait trafolarımız mevcut. Bu trafolarda görüntü kirliliği oluşturan,kişi yada kişilerce uygunsuz yazılar yazılmaktadır. Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak görüntü ve çevre kirliliği oluşturan bu uygunsuz yazılar üzerinde bir çalışma yapıyoruz. Ekiplerimiz trafoların öncelikle çevresinin temizlenmesi ve TEDAŞ’a ait trafoların boyanması hususunda çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Vatandaşlarımızdan isteğimiz bu tür kişi yada kişileri mutlaka ALO 153 hattına veya belediyemize mutlaka bildirsin. 

Trafolar defalarca boyanıyor,bu da gösteriyor ki, kirletmek kolay, temizlemek zor ve pahalıdır.Vatandaşlarımızdan tek isteğimiz bu konularda bizlere yardımcı olmalarıdır” 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ibrahim Askeriz

25 Temmuz 2017 Salı 21:00

ceza yazacaginiza , insanlari egitin, insanlar hala tarihi eserlerin uzerine adlari batasica isimlerini kaziyor, bunlar cezayla falan onlenmez, basta siyasiler memleketi cehaletten kurtarmadan hicbirsey cozulmez.

harika

25 Temmuz 2017 Salı 15:10

Harika

24 Temmuz 2017 Pazartesi 01:08

adı aşk adlı vatandaş açtığın başlıktan da belli nasıl birisi olduğun yazacak başka yer mi yok?

cahil peri

24 Temmuz 2017 Pazartesi 12:13

nasıl birisiymişim tanıyormusun beni?tanıma istersen ilmende eğitim olarakta senden üüstünümdür.duvara bölücü sözü degil ayrımcı sözü değil aşk sözcüğü yazan kişiler bunlar bu ne anlasızlık ceza yazılacaksa öncelik verılecek cok sey var sıralamaya kkoymayayım şimdi. varmı önerebilecegınız bır yer oraya yazsınlar

24 Temmuz 2017 Pazartesi 01:07

Bunlara ceza yazmadan akıllanmaz yazmaya devam ederler.

cahil peri

23 Temmuz 2017 Pazar 19:44

sayın başkan aşık olmamış anlasılan hıc bırakın genclerı bıraz nefes alsınlar camıye gıden cocugu camıden kovarlar kosuyor dıye yazı yazan gencı burakratlar uyarır sonra ıse huzur ev lerı cogalır . hem eskı halı daha guzel bır sehrı dınc tutan genclerıdır duvara yapılan böcü börtü resmı degıl

MATİ

23 Temmuz 2017 Pazar 19:08

COK GUZEL OLMUŞ HEM FIKRINIZE HEM EMEGINIZE SAGLIK GUZEL SEYLERIN DEVAMINI DILERIM

Rıza

23 Temmuz 2017 Pazar 16:45

Ceza ve ödül Allah'ın emridir ve insanoğlunu bu tarz üzerine yaratmıştır. Belediye bu yazı yazanlara ciddi para cezası vermedikçe sonuç vermez. Onlar yine yazarlar. Böylr toplum konularında acımak, tolore etmek maraz getirir. İste toplum malını bu hale getirirler. Ceza yazınız.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR